Reflor gibi bişey mi kullansan ishal için?Muhtemelen öyle oldu yavrum ne alsam ne yapsam bilmiyorum da ihtiyacım var baya
Yok bonusum ishali demiyorum ben genel böyle ağrılarım için diyorumReflor gibi bişey mi kullansan ishal için?
Kuzu bu hastalık illet bir şey, maalesef tuttu mu semptomlar bırakmıyor. Yediğine içtiğine dikkat et, bol sebze meyve ve su. İnşallah en kısa sürede iyi hissedersinYok bonusum ishali demiyorum ben genel böyle ağrılarım için diyorum
Off cidden müthiş oluyor
Annemde kalınca daha çok iş yapıyorum benHehehe ben annemde kalıyorum iş yapmıyorum
Yağsın yağsın çok seviniyorum, barajlarda su azalmıştı. Rabbim rahmetini esirgemedi,doğa hasretti karaGünaydınlar 3 gündür nerdeyse durmadan kar yağıyo. En son 30 sene önce yağmış bu kadar
Aa geçmiş olsun, nasıl şimdi belin?Vallahi ben bittim
Tüm ev süpürüldü.
Salon, mutfak, aralar silindi.
Kahvaltı hazırlandı, toplandı.
Sağolsun yeğenim bir kova silme suyunu üstünden atlayayım derken yere devirdi. Tüm mutfak ve ara salona yayıldı su, onu sileyim derken terliğim kaydı yere yapıştım, belim incidi sanırım.
Akşam yemeğini de koydum, bir hafta yatılı misafirim var annemle yeğenim ama hiç iyi değilim
Ayy geçmiş olsun buzda kaymak tehlikeli oluyor cidden bende korkarım hep. İyi misin?Ben de karda kaydım düştüm kalçam kırılacak sandım
GünaydınGünaydınlarrr
Eki Görüntüle 2994947
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Mikan
Selizay
A R Y A
Eva
Z zeynebzeyneb
T Tamam
Zamanında gerekli müdahale yapılsaydı hayat durmazdı. İki gündür İstanbulun halini izliyorum haberlerde içler acısı. Karın yağacağı belli tuzlama çalışması yol şaka gibi.Akrabalarımızdan iş yerinde kalanlar olmuş.
Metrobüsten inip yürüyenler varmış hayat duruyor böyle kar olunca
Senin canın azıcık tatlı narin misin bana mı öyle geliyorDün gece biz de çıktık dışarı kaycam diye ödüm kopuyor hiç bilmem karda yürümeyi, kaymadım ama eşim yanlışlıkla yüzüme attı kar topunu yüz felci olacağım diye ağladımBir miktar da küfretmiş olabilirim
Zamanında gerekli müdahale yapılsaydı hayat durmazdı. İki gündür İstanbulun halini izliyorum haberlerde içler acısı. Karın yağacağı belli tuzlama çalışması yol şaka gibi.
Azcık mıSenin canın azıcık tatlı narin misin bana mı öyle geliyor
Çok şükürYağsın yağsın çok seviniyorum, barajlarda su azalmıştı. Rabbim rahmetini esirgemedi,doğa hasretti kara
Hamd olsun iyiyim canım. Topikçe ayağımızı kaydırmaya çalışanlar varAyy geçmiş olsun buzda kaymak tehlikeli oluyor cidden bende korkarım hep. İyi misin?
Antep de öyle oldu merkezde olmamıza rağmen yollar kapalı. Elektrikler kesiliyo . 10 gündür kar var 2 3 gündür kar temizleme aracı görüyorum. Bizim caddeye çöp kamyonu dahil giremiyoduZamanında gerekli müdahale yapılsaydı hayat durmazdı. İki gündür İstanbulun halini izliyorum haberlerde içler acısı. Karın yağacağı belli tuzlama çalışması yol şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?