Dümdüz oluyo ya offffYok böyle bir güzellik
hamilelikte kullanılabilen ilaçlardan kullanabilirsin canım. Zaten olumsuz etki bilimsel anlamda kesin değil.Başım çok ağrıyor Teyo yailaçta kullanmak istemiyorum, sence içsem birşey olur mu yumurtlama üzerinden 7 gün geçti
Arveles dışında hiçbir şey kesmiyor benim baş ağrımıhamilelikte kullanılabilen ilaçlardan kullanabilirsin canım. Zaten olumsuz etki bilimsel anlamda kesin değil.
YuhhhKonu çok komik tam bdv likaynı tarifi yapıyoruz nişanlı kız nişanlısına yapacak kendine beni yakın hissetmiş olmalı ki utana sıkıla benden tarif aldı vayyyyy efendim nasıl olurda benim yaptığım tarifi senden alır
Bu konuyu son duyduğumda ailenin erkekleri konuşuyordu
Sosun içine koyuyorum kaynıyor yani soslaMuhakkak deneyeceğim bir gün üzerine de demek kahvaltılık çikolata.
Napıyorsun nasılsın yavruGünaydın
Farkettim onuSelammm
Negocum sanırım azcık öyleBide çok evhamlıyım
bilemedim zararlı olur muArveles dışında hiçbir şey kesmiyor benim baş ağrımı
Benimkini küçük canavar bozduTüy toplama makinesi var ya küçük onun ağzını yiyim ben öyle sreviyorum ki onunla kazakları eşofmanların pamuklanan yerlerini temizlemeyi hipnoz olmuş gibi yapıyorum
İpe çamaşır asarken misal,yüksek rafa uzanırkenBoyun fıtığı kollar güçsüz ayakta katlasam bu kadar olmazdı.
Yolda üşüttün mü acabaMutfagı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Digerlerini attım elde yıkanıcakları yıkadım
Ev savaş alanından hallice birazdan içerler girişirim
Hasta olcak gibiyim başım ağrıyor bogazım yanıyor burnum akıyor gibi ilaç aldım bugün işleri halletmem lazım mikrop kaparız
Yarın acısını çıkarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?