Ben yazmayı unutmuşum ben de makineyi çalıştırdım nevresimleri değiştirdim yıkayacmSelam canlarım,
Evin odalarını topladım
Nevresimleri değiştirdim
Mutfağı topladım
Makineyi yerleştirdim
Şimdi keyif kısmına geçiyorum
Çok istiyorsan vereyim sanaBenim gelmemin şerefine
Bugün ilk etiketlendim baktım ödev yok
bana ne oluyorsa, sanki çok gayretliyim deYarın acısını çıkarırım
Kendine haksızlık etmebana ne oluyorsa, sanki çok gayretliyim de
Yarın kara kara bu soğukta hastane randevusuna nasıl gitcemi düşünüyorumYarın acısını çıkarırım
Burda yeni yagdi bugün ben doyamadiysam demekKaç gündür doymuştur ruhlar bence
Ya canım bilmiyorum ki inşallah bir şey olmazNego Bonus kizlar sizin önceden kuşunuz vardi diye soruyorum.
Benimki yine tüy dökme dönemine girdi bi huysuz dalgın.. ama bu sefer kanadindan buyuk bi tüy düsmüş sag kanadindaki ayni tüy duruyo. Dolayisiyla ucamiyoyani havalaniyo ama yükselemeden geri iniyo
Korkmali miyim ya?
Arastirdim bazilari demis normal suyuna vitamin verin falan bazilari demis benimki ucamadiktan bikac gün sonra öldükafesini temizledim biraz ilgilendim havuç yedirdim seviyo diye ama bilemedim ya bi fikriniz var mi
İyice sarıp sarmala,taksiyle gitsen?Yarın kara kara bu soğukta hastane randevusuna nasıl gitcemi düşünüyorum
Hava çok soğuk oğlumu götürmem lazım.
Nasıl gönülden istediysen ödev vermeyi unuttumBurda yeni yagdi bugün ben doyamadiysam demek
Mecbur Taksiyle gitcez artıkİyice sarıp sarmala,taksiyle gitsen?
Canım şehriye çorbası ve artan yufkalardan tava böreği yaptım öğlene. Akşama ayran çorbası var, pilavım tavuğum var.geldim bebegimsu
akşam yemeği fikri de versene negom kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?