golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
teşekkür ederim canım Allah razı olsunkk birinci noteri hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sildircen bana takvimi kadın
Büyüsünde isim düşünelim guzuyapeki tamam
Ufff ya şimdi bunu görüp mesajını oraya buraya çekerlerBi şal neyin sar her her açık ya
Sanırım. Gerçi bi ara acayip midem bulandı kusmak üzereyken maskeyi açtım. Umarım covid degilimdir. Covitte olsam hemenn belirti verir mi bilemedim tabi.Yolda üşüttün mü acaba
Keşke bizim olsa dimi o organYoo ben çirkin demedim ki hoş durir
Kız noldu kaçırdım mı ya geçmiş olsun.Sanırım. Gerçi bi ara acayip midem bulandı kusmak üzereyken maskeyi açtım. Umarım covid degilimdir. Covitte olsam hemenn belirti verir mi bilemedim tabi.
Yaa inşallah değilsindir canımSanırım. Gerçi bi ara acayip midem bulandı kusmak üzereyken maskeyi açtım. Umarım covid degilimdir. Covitte olsam hemenn belirti verir mi bilemedim tabi.
Bogazım başım falan gıcıklandıKız noldu kaçırdım mı ya geçmiş olsun.
Bende tam gel sende noter gibi yavrula diye espiri yapacaktım neyse sonra yaparım
Ya bir de yollar çok virajlı 1 saat boyunca dönüyon çift kat maskede vardı. Bekliyom bakalım.Yaa inşallah değilsindir canımtoplu taşıma beni de çok sarsıyor anlıyorum .
Ben de nerden anladılar diyorumsildircen bana takvimi kadın
İyi yaa en iğrenç yerine yetişmişimBogazım başım falan gıcıklandıkızın suratına kusmayayım diye maske açtım pek bşr iey kaçırmadın gibi.
Yılaaaağnnnnn kokusuuuAyyy gel burada ki mesajlarıma da beğenmedim at hatırım kalır
Nasıl da detay verdim ama. Böylede iyi bir insanım :Fİyi yaa en iğrenç yerine yetişmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?