Ben de basit sahnelerde ağlarımBabamın kemanını izledim.
Çok basit sahnelerde bile ağlayabiliyorum. Tabiki ağladım izlerken
Sokaklarda iyileştin sendeMübarekler ne konuşmuşsunuz, yatağa girince okuyacamburada yine kar bastırdı, dayanamadık yine dışarı çıktık çok yoruldum
Çivi çiviyi sökerSokaklarda iyileştin sende
Ben de basit sahnelerde ağlarım
Pilot sesi vardır yaÇivi çiviyi sökersesim çatal ama hala düzelmedi. Açıkçası hoşuma gidiyor hafif çatallı ses. Normalde incedir sesim, böyle olunca mutlu oluyorum
Bazen eşim kızlara sarıldığında gözlerim doluyo bir şekilde görünmemeye çalışıyorum
Böyle duygusallık anca balıklarda olur bilirim ben
Sen böyle deyince benim de dolduBazen eşim kızlara sarıldığında gözlerim doluyo bir şekilde görünmemeye çalışıyorum
Böyle duygusallık anca balıklarda olur bilirim ben
Ah canım benimÇocukken vhs kasetlerden film getiriyodu babam niye ağladığımı bilmem bazılarına ağlıyodum.
Bir de kayıplar olunca her sevdiğimi kaybetme korkusuyla doldum.
En mutlu anlarda gözüm doluyor
Amin mekanı cennet olsun hepsininAh canım benimseni çok iyi anlıyorum. Ben de en sevdiklerimi kaybettim. Aklıma geldikçe gözlerim doluyor.
Rabbim imtihan etmesin bi daha.
Amin canımAmin mekanı cennet olsun hepsinin
Elhamdulillah canım iyiyim bi önceki gün misafirim vardı bi de benim küçük geçen cuma aşı oldu o zamandan beri doğru dürüst uyumuyor ayakta uyuyorum birazU UcanSupurge öğlenden beri görünmedin. İnşallah sıkıntı yoktur
Evet canım önceki gün vardı anca derle topla bi de şu Nietzsche yi bitirmeye uğraşıyorum ay bitti kitap bitmediMisafiri vardı diye hatırlıyorum
Ben ikimize de cok güveniyorumİnşallah civcivim. Sana kendimden daha çok güveniyorum :)
Bazen eşim kızlara sarıldığında gözlerim doluyo bir şekilde görünmemeye çalışıyorum
Balık değilim ama ben de duygulanıyorum böyle sahnelerde. Mesela bazen 3ümğz keyifli vakit geçirken duygulanıyorum ya da oğlum dedesine sarıldığında falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?