- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Benim de ondandıÇekirdek ve çay
Doğumda sap gibi şemsiye çiceği alıp sana çicek aldım demiştiBana ne zaman çiçek almıştı eeee ortancaya gebeydim 2012 de :)
Emin misin net olduğuna sen betimleme yapmadan dümdüz demezsin dostum. Romantik romantik yapıyorsundur sitemini garanti
Yıllar alabilir ama ümidimi kesmedim kesmemKaç yılı bulur
Sana botanik sera alması lazımO gün düşünmesiyle aynı şey mi
Direk söyleyince de anlayacağını sanmıyorumErkekler imadan anlamaz, net ol bence kırıldığın şeyi açıkça konuş.
Kesin unutmuşturyav ciddiye almayın bu adamları bu kadar. adam ne zaman ne dediğini bile unutmuştur. benimkide aynı he he deyip geçiyom
boşa gurur yapma o sana da eve de bakmak zorunda.
Elakası yokSana botanik sera alması lazım
Çok gözel öksürüyorum dut meyveli ıhlamur içiyorum daha iyi olurum yarın inşBonus nasıl oldun canım
Evdekilere bakıp Sonunda ağaç almaya karar verirElakası yokkırk yıllık çöpü saklarım bişey bulamıyosa onun sorunu
Büyük kız kekik çayı iyi geliyor demiştiÇok gözel öksürüyorum dut meyveli ıhlamur içiyorum daha iyi olurum yarın inş
Onu unuttum bak bugünBüyük kız kekik çayı iyi geliyor demişti
Ben alışsın diye eşime çiçekli emojiler gönderiyorum aradaçiçekten hediyeye geçicem ama yavaş yavaş ürkütmeden alıştırıcam
Vaaauvv bir taşla iki kuşbana kitap alırsan çocuklarımıza hatira kalır de
Vaaauvv bir taşla iki kuş
Hatıra anlamında da çok güzel bir hatıra olur canım. Arada kartını araklarım artıkben realist bi hatunumbu sene sen okuyacaksin on seneye kalmaz kızın okuyacak
hatta kızının beş sene sonra falan okuyabilecegi kitaplar da secebilirsin:)
hem ona hazırlık olur hem sen ne okuyacağını bilirsin hem kütüphanesi şimdiden kurulmuş olur
ben kitap okumaya annemin babamın kitaplarıyla başladım heves geliyo insana
Ayyy noterimsuuu ikinci minnos mu geliyogeldim bebegimsu
akşam yemeği fikri de versene negom kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?