Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende ya hep ya hiçciyim ama böylede strese giriyoruz süpürge

bana kitap alırsan çocuklarımıza hatira kalır de
Ben doğum günlerimde aynen böyle yapıyorum artık,kitapları ekliyorum sepete hediyemi al diyorum
İki yıldır doğum günümde değilde başka zaman yapıyorum bunu artık

Yaaa aynen öyle çocuklarıma miras diyorum. Adım yazıyor okuduğum tarih yazıyor
İsim damgası alıcam kendime artık

Son düzenleme:
Benimkiler kalkmadı sende bebeyi uyuttuğun an söyle yapalım
Sen başla kuzum gecikme benim bebeye güven olmaz inşallah ben de harekete geçebilirim
Bende ya hep ya hiçciyim ama böylede strese giriyoruz süpürge
Aynen valla iyi kötü her gün bir iki raf temizleyebilirim ama yarım kalacak diye başlayamıyorum bile

Sen başla kuzum gecikme benim bebeye güven olmaz inşallah ben de harekete geçebilirim

Aynen valla iyi kötü her gün bir iki raf temizleyebilirim ama yarım kalacak diye başlayamıyorum bile
Bende kahvaltı yapmalarını bekliyorum onu toplamadan yapamam başlarsam sana el sallarım

Ben doğum günlerimde aynen böyle yapıyorum artık,kitapları ekliyorum sepete hediyemi al diyorum
İki yıldır doğum günümde değilde başka zaman yapıyorum bunu artık

zeki kadın ben de sevgililer gününde kitap mı istesem pantolon yerine bak aklımı celdin şimdi

Çok fena çorap yırtıyorum ya, sanki ayaklarımda diken var

Buz dolabını aldım

Yaaa aynen öyle çocuklarıma miras diyorum. Açık yazıyor okuduğum tarih yazıyor
İsim damgası alıcam kendime artık

eşimle ben genelde tarih isim soy isim yazarız. isim damgası soğuk bi fikir kız. kendi el yazın olsun
hatta gıcık benim aldığım kitaplari boş görünce gidip kendi yazmış adını

bide birine hediye edeceksen ilk sayfasına en sevdiğim sözü yazarım kitaptaki. Sen de kitaplari okuyunca yazabilirsin aslında

Bende isim, soyisim, o günün tarihi ve imzamı atıyorum

Bende kahvaltı yapmalarını bekliyorum onu toplamadan yapamam başlarsam sana el sallarım
Tamam canım ben de meyve suyu yaptım onu süzgeçten geçeceğim çamaşır toplanacak daha sonra başlayabilirim
Çok fena çorap yırtıyorum ya, sanki ayaklarımda diken var
Bu ben eşimin geçen şoktan aldığı çiçek tarlası ve pelikanlı çorapları da yırttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…