- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Yaparız değil mi ?Gel buzdolabı maratonu yapalım
Benimkiler kalkmadı sende bebeyi uyuttuğun an söyle yapalımYaparız değil mi ?
Bende ya hep ya hiçciyim ama böylede strese giriyoruz süpürgeYine buzdolabı geldi en son temizlemeye kalkışacağım gün benim minik anamı ağlatmıştı yok anam yok bebe dursun da parça parça iş yapamıyorum vakit buldukça bi raf bile düzeltsem olacak da ya hep ya hiç illa
Ben doğum günlerimde aynen böyle yapıyorum artık,kitapları ekliyorum sepete hediyemi al diyorumbana kitap alırsan çocuklarımıza hatira kalır de
Yaaa aynen öyle çocuklarıma miras diyorum. Adım yazıyor okuduğum tarih yazıyorben realist bi hatunumbu sene sen okuyacaksin on seneye kalmaz kızın okuyacak
hatta kızının beş sene sonra falan okuyabilecegi kitaplar da secebilirsin:)
hem ona hazırlık olur hem sen ne okuyacağını bilirsin hem kütüphanesi şimdiden kurulmuş olur
ben kitap okumaya annemin babamın kitaplarıyla başladım heves geliyo insana
Sen başla kuzum gecikme benim bebeye güven olmaz inşallah ben de harekete geçebilirimBenimkiler kalkmadı sende bebeyi uyuttuğun an söyle yapalım
Aynen valla iyi kötü her gün bir iki raf temizleyebilirim ama yarım kalacak diye başlayamıyorum bileBende ya hep ya hiçciyim ama böylede strese giriyoruz süpürge
Bende kahvaltı yapmalarını bekliyorum onu toplamadan yapamam başlarsam sana el sallarımSen başla kuzum gecikme benim bebeye güven olmaz inşallah ben de harekete geçebilirim
Aynen valla iyi kötü her gün bir iki raf temizleyebilirim ama yarım kalacak diye başlayamıyorum bile
Ben doğum günlerimde aynen böyle yapıyorum artık,kitapları ekliyorum sepete hediyemi al diyorum
İki yıldır doğum günümde değilde başka zaman yapıyorum bunu artık
Çok fena çorap yırtıyorum ya, sanki ayaklarımda diken var26 ocak ödevi
Tencere parlatmak
Çorap,çamaşır çekmecesi düzenlemek. Yırtık pırtık varsa imha etmek
Sabunları koyduğumuz kutuyu düzenlemek dibinde toz birikmiş
Buzdolabı temizlemek
Dün ödevi unutmuştum değil mi
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@Black Light
Buz dolabını aldım26 ocak ödevi
Tencere parlatmak
Çorap,çamaşır çekmecesi düzenlemek. Yırtık pırtık varsa imha etmek
Sabunları koyduğumuz kutuyu düzenlemek dibinde toz birikmiş
Buzdolabı temizlemek
Dün ödevi unutmuştum değil mi
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@Black Light
Yaaa aynen öyle çocuklarıma miras diyorum. Açık yazıyor okuduğum tarih yazıyor
İsim damgası alıcam kendime artık
Bugün gitmedim canım. Kar yağıyor. Dönüşte sorun olur diye. Bir de garajdaki yerimizi kapıyorlarC Capanin Gururu Teyom canım çalışıyormusun ?
Bende isim, soyisim, o günün tarihi ve imzamı atıyorumeşimle ben genelde tarih isim soy isim yazarız. isim damgası soğuk bi fikir kız. kendi el yazın olsun
hatta gıcık benim aldığım kitaplari boş görünce gidip kendi yazmış adını
bide birine hediye edeceksen ilk sayfasına en sevdiğim sözü yazarım kitaptaki. Sen de kitaplari okuyunca yazabilirsin aslında
Şöyle en az 200 liralık bir kitap sepetizeki kadınben de sevgililer gününde kitap mı istesem pantolon yerine bak aklımı celdin şimdi
Tamam canım ben de meyve suyu yaptım onu süzgeçten geçeceğim çamaşır toplanacak daha sonra başlayabilirimBende kahvaltı yapmalarını bekliyorum onu toplamadan yapamam başlarsam sana el sallarım
Bu ben eşimin geçen şoktan aldığı çiçek tarlası ve pelikanlı çorapları da yırttımÇok fena çorap yırtıyorum ya, sanki ayaklarımda diken var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?