BendeÇok fena çorap yırtıyorum ya, sanki ayaklarımda diken var
En iyisiBugün gitmedim canım. Kar yağıyor. Dönüşte sorun olur diye. Bir de garajdaki yerimizi kapıyorlar
Hem bakımlı hem zeki hem temiz hem hamarat bu nedir arkadaş sen insan mısın ?Bendeabdest almaktan sertleşiyor ayaklar ondan. Törpüleyip kremliyorum topuklarımı sık sık.
Dün şokta beğendim lastık yerleri atmıştıTamam canım ben de meyve suyu yaptım onu süzgeçten geçeceğim çamaşır toplanacak daha sonra başlayabilirim
Bu ben eşimin geçen şoktan aldığı çiçek tarlası ve pelikanlı çorapları da yırttım
El yazımla yine yazarım yav ama bir yerde damgamda olsuneşimle ben genelde tarih isim soy isim yazarız. isim damgası soğuk bi fikir kız. kendi el yazın olsun
hatta gıcık benim aldığım kitaplari boş görünce gidip kendi yazmış adını
bide birine hediye edeceksen ilk sayfasına en sevdiğim sözü yazarım kitaptaki. Sen de kitaplari okuyunca yazabilirsin aslında
Bugün aramışlar yarın test verecek dönüş için havayı bekliyecek hava alanları çok kötüymüşAynı efserkız nasıl oldu toparladı mı iyice
Şöyle en az 200 liralık bir kitap sepeti
Sen öyle görüyorsun da ondan. Beceremediğim çok iş anlamadığım çok konu varHem bakımlı hem zeki hem temiz hem hamarat bu nedir arkadaş sen insan mısın ?
Nasıl beceriyorsun bu kadar iyi olmayı.
Neyse beceriksizler inecek var ben en iyisi ineyim
Ben dün gördüm yeri güzel değildi Seninle ilgili değil
Beğenmediğim bir şeyi sırf almış olması için almasından iyidiraynen negom
çok romantik geliyo kulağa
Ben dikmem hiç atarım. Rahatsız ediyor dikiş yeri
El yazımla yine yazarım yav ama bir yerde damgamda olsun
Kişisel gelişimlerde genelde altını çizip işaretliyorum sayfaları. Okurken derler artık annem altını çizmiş diye
Büyüğün kendi kütüphanesi olmaya başladı, o da adını tarihleri yazsın artık. Çok kitap okutuyorum unutuyorum o yüzden.
Geçen gün deste deste kitap çıkardım kanepe altından küçüğe ,abisinden kalma
Odalarında ki kitap rafları asılmadığı için okuyacaklarını koydum sadece görünür yere.
Topuktan değil parmaklardan ya da parmak altlarından yırtılıyor. Çok haşin yürüyorum sanırımBendeabdest almaktan sertleşiyor ayaklar ondan. Törpüleyip kremliyorum topuklarımı sık sık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?