Doğum günüm de bu taktiği uygulayacağım ben deBeğenmediğim bir şeyi sırf almış olması için almasından iyidir
Sen öyle görüyorsun da ondan. Beceremediğim çok iş anlamadığım çok konu var
Yalnız değilsinHem bakımlı hem zeki hem temiz hem hamarat bu nedir arkadaş sen insan mısın ?
Nasıl beceriyorsun bu kadar iyi olmayı.
Neyse beceriksizlerde inecek var ben en iyisi ineyim
Beğenmediğim bir şeyi sırf almış olması için almasından iyidir
İstanbul'dan uçak inip kalkmıyor sanırımBugün aramışlar yarın test verecek dönüş için havayı bekliyecek hava alanları çok kötüymüş
Kız zaten bu muhteşem zevk eşime aitBen dün gördüm yeri güzel değildi Seninle ilgili değil
Dayanmıyor ki en fazla üç kere giyiyorum beni patik haklıyor yineBen dikmem hiç atarım. Rahatsız ediyor dikiş yeri
Bizde de sabaha karşı başladı halen devam ediyorÇocuklar kar istiyor götürüyüm de kara gömeyim şunları
Kar da kar kar da kar. Dün bir başladı sabaha kadar yağdı dizime kadar gelir.
Yok ya benim zorumla seviyorlarbenim iş yerinde kaşe kullanmam lazım hala bastirmadim 6 senedir
elimle yazıyom isim soy isim unvan
benim oglan da yırtmayın yeni bıraktı. ama bar gene baya kitabı inşallah ilerde de sever okumayı
Çoğu kişi havalimanlarında yatıp kalkıyolarmışİstanbul'dan uçak inip kalkmıyor sanırım
Hangisini? A101 de her zaman olmuyor yerel marketlerde oluyor demiştim
Benimki topuklardanTopuktan değil parmaklardan ya da parmak altlarından yırtılıyor. Çok haşin yürüyorum sanırım
Benim de iş görmekten yırtılıyor değil mi NegomBenimki topuklardan
Giyinmeye eriniyorumBizde de sabaha karşı başladı halen devam ediyor
İyi eğlenceler
Dediğin gibi hızlı yürüyorsan evde iş yaparken ondandırBenim de iş görmekten yırtılıyor değil mi Negom
Bende dün el örmesi gibi beğendim çok güzeldi kasaya giderken lastık yerindeki kağırdı kaldırdım lastikler dışardaKız zaten bu muhteşem zevk eşime aitben düz renk giyerim
Dayanmıyor ki en fazla üç kere giyiyorum beni patik haklıyor yine
Ah benim güzel kalplimDediğin gibi hızlı yürüyorsan evde iş yaparken ondandır
Dün netten baktım galiba öyle yapacağımHangisini? A101 de her zaman olmuyor yerel marketlerde oluyor demiştim
Netten alabilirsin.
Yok ya benim zorumla seviyorlarama pes etmiyorum. Küçük okuma öğrenmeden önce alır eline uydurur hikaye şimdi sinirleniyor hecelediği için gazlıyorum bak okuman nasılsın gelişti çok okuduğun için diye.
Büyük dibi kitapları çok seviyor, milli kahramanları anlatan kitapları. Peygamberimizin hayatını anlatan kitapları seviyor.
Bizim kızda yağdı bir kere indiler sonra inmedilerGiyinmeye eriniyorum
Neyse ki bahçemiz var hemen oraya indiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?