- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yaa bakarım tarifine de, ince bulgur falan da yok. Pilavlık bulguru blanderdan geçirsem aha
bizde de elma çok yapsam mıAnaa ben dün yenmeyen bütün elmaları rendeledim bişirdim tarçınladım şimdi aklıma geldi.
Elmalı kurabiye is coming soon
Olur insallah aminaman yani annen deyiyecek insan sofrada da yer.
sen diyette değil misin peki lorik:)
Bir durun be buda boğaz hangisine yetisiyim mubareklerAnaa ben dün yenmeyen bütün elmaları rendeledim bişirdim tarçınladım şimdi aklıma geldi.
Elmalı kurabiye is coming soon
Ben onu beceremedim ya kapağını mi vakumlayamadım ne ettim küflendi üstten o yüzden dondurucuya koyuyorum ayıklayıpKavanoza koyuyolar bizimkiler
Fırın sildim demeyi unutmuşumSelam canlarrr tüm ödevleri bilmeden almış bulundum
Kahvaltı sonrası koltuklar supuruldu arkası supuruldu silindi
Koltuk örtüleri sirkelendi
Balkon yerleri supuruldu silindi
Bulaşık Makinesi çalıştirildi
Ocak gozleri demirleri bulasik makinesine atıldı
Mutfak dolapları silindi düzenlendi
Tezgah Ocak davlumbaz tezgah arası silindi
Buzdolabı içi temizlendi yerleştirildi
Dışı silindi
Yerler silindi
Kapılar silindi
Prizler silindi
2 takım nevresim yıkandı
Çamaşır yıkandi
Klozet lavabo yıkandı yerler silindi
Kapısı silindi
Yatak odaların yatak arkasi altı silindi
Tozlarin hepsi alındı
Çekmeceler düzenlendi
Kuruyan çamaşırlar katlandı
Geceden yastıkları doldurdum yerleştirdim
Birazdan çorba ve makarna yapicam
Bulaşık Makinesi bosalticam
Bı giriştim şimdi bittiilk defa akşam olmadan bitti
Arka balkon cami temiz ondeki çok kirli değil ama yine de girisemedim belki yarın yaparım yağmur kar gözüküyor hala bakalm
Tüm ziyaretciler soğuk ikramda bile bulunduk öyle hamarat ki sağolsunlar hiç gidesi gelmediler temizliğe bile bağladık düğüm ettik konuyu
Görüyorum bol geyik yapılmış. Sonra okuyacağım umarım temizlik düzen tüyoları konuşulmuştur
Bence Halen uyuyorsunBeni gece bonus uyandirdi negom uyuyordum ben
Bugün sağ kolunu şımart bonus, öpücüklere boğ kolunuBilmem balkon kapısı sağda amahep olan bir şey canım en çok sağ kullandığımdan
Genelde pilavlik bulgurla yapıyorum çok daha güzel benceYaa bakarım tarifine de, ince bulgur falan da yok. Pilavlık bulguru blanderdan geçirsem aha
Çok teşekkür ederim Bonus. Ben de pek bir şey yok. Çok hafif ateşim var. Bir de ara ara halsizlik çöküyor sonra geçiyor. Dün eşim test yaptırdı negatif çıktı o kadar şiddetli belirtiye rağmen. Numune alımında sıkıntı olmuş olabileceği aklıma geldi. Bugün ben de verdim test. Sonucunu bekliyorum.mimesis nasıl oldunuz?
Çok teşekkür ederim Bonus. Ben de pek bir şey yok. Çok hafif ateşim var. Bir de ara ara halsizlik çöküyor sonra geçiyor. Dün eşim test yaptırdı negatif çıktı o kadar şiddetli belirtiye rağmen. Numune alımında sıkıntı olmuş olabileceği aklıma geldi. Bugün ben de verdim test. Sonucunu bekliyorum.
Akşam mı yapsak bebiş? Seninki acilse sen başla mademSonunda sarma bitti
Bir tencere oldu
Mutfağın ağlamadık ne annası nede babası kaldı
Belimi dinlendireyim sonra mıtfağı toplayıp çamaşır sereyim
Bonus ütü için hazırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?