Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet ben de seviyorum İzmir'i andırıyor:)
Hem deprem bölgesi olması hem fiyatlar üzüyor, gerçi Beylikdüzü de deprem bölgesiymiş 1. derece
Püfff sevmiyorum bu şehri

Burada deprem bölgesi deniyor hep ama 99 depreminde sahildeki eski binalara hiç bir şey olmamış.
Bizim eski bina hasar almıştı mesela.

Ben o depremde tarabyadaydım oranın zemini çok kıymetli ama hasarlı bina vardı çürük yapılırsa her yerde yıkım seninle.

Öyle tabi Bonus ama işte insan korkuyor
Hele yeni binalar iyice ürkütüyor.

Korkuyu düşündükçe işin içinden çıkamayız her anımız zehir olur.

Marmara depreminden kaçıp bingöle giden bi adam vardı. Bingöl depremine yakalanmıştı. Kaderin önüne geçemiycez bi yerde.
Tedbirsiz olmıycaz ama sürekli korku halinde de olmamalıyız.

Levaiz olası depremde gölün dolgu kısmı hep gidicek deniyor ama dediğim gibi o zaman dolgu hiç hasar almamış

Bi ara resim atayım sana buraya yapılan rezidınımsı binaları
Ya aslında Allah yaşa derse yaşayacağız ama insan da bile bile lades demek istemiyor:)
At canım:)

Kızlarrrr:)
Beylikdüzü tarafında oturan,tanıdığı olan, fikri olan var mı:) ?
Nereleri güzel, yaşanabilir, insan profili iyidir?
Beylikdüzü kavaklı da oturuyorum cnm gayet güzel sakın yaşam vadisi yürüyüş yolu gibi güzel yer esim De Beylikdüzü belediyesinde çalışıyor imardan sorumlu başkan yardımcısı nin şoförü

Kaynana elti konusumu olacak
Birazda kuşlarımı anlatayım size
Gecen komşu bana kahveye geldi kuşları gördü benim dışı erkeği oldum olası sevmedi hanımefendi kendini tımar etiriyor erkek tımar için başını uzatınca kafasını kekip uzaklaştırıyor arda kafesin içinde kovalamacadan dört dönüyordu tüyler havada uçuşuyordu hallerine üzülüyorumdum şiddetli geçimsizlik hat safaya çıktı komşum görünce demek anlıyorda hemen bunlar geçinemiyor dedi isterseniz bana verin bendekiyle eş değiştireyim belki anlaşır dedi kafesi aldı gitti gitimiş bizim dışı ordaki erkeğinde kafasını yarmış oğlumda süklüm büklüm oturmuş kalmış zavvalı hiç ilgi görmediği için bu sabah telefon açtı bu böyle olmaz dışı hem Kızışmış olanıda kabul etmiyor dedi benim kuşcu bir tanıdığım var ona gösteryim izniniz olursa dışınızı başka dışıyle değiştireyim dedi önce gönlüm çok razı gelmesede baktım hayvanda mutsuz olacağına varsın kendi anlaşacağı birini bulsun dedim
Neyse bizim oğlanı almış dışıyı almış gitmişler bizimkileri kuşların kafesine koymuş oğlan dışılere yanaştıkca dışı gitip diğer dışıleri kekmeye kıskançlıktan tüylerini yolmaya başlamış
Kadın gelmiş ayyy ne cazgır bir şey diye bana söyleniyor
Oğlan kendine bir dışı seçmiş gitip baktım anlaşıyor oğlumun yüzüne renk gelmiş konuşuyor muhabbet ediyor yavrullayınca verecek evde benim cadı kuşa çok dokunuyor diye eve getiremedim
Biz çıkalım kerevetine artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…