- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Canım tekrar geçmiş olsun. Belli bi süre sonra yapılınca negatif çıkıyormuş. İyileşme dönemindedir.Çok teşekkür ederim Bonus. Ben de pek bir şey yok. Çok hafif ateşim var. Bir de ara ara halsizlik çöküyor sonra geçiyor. Dün eşim test yaptırdı negatif çıktı o kadar şiddetli belirtiye rağmen. Numune alımında sıkıntı olmuş olabileceği aklıma geldi. Bugün ben de verdim test. Sonucunu bekliyorum.
Tartıların zihni sabit kalıyor. Ben öyle olunca elime 2 kiloluk sözlükle çıkıyorum, hafizası değişsinHani tartılırken gözlükten başlayıp her bişeyi çıkartıyoruz ve sonuç çıkartmadan öncekiyle aynı oluyor ya bu resmen şirk gibi bişey benim için.
Nasıl var olan şeyin yokluğunu inkar edebilriz?
Görümceye ev bakma keyfisiKızlarrrr:)
Beylikdüzü tarafında oturan,tanıdığı olan, fikri olan var mı:) ?
Nereleri güzel, yaşanabilir, insan profili iyidir?
Kahve yaptımAkşam mı yapsak bebiş? Seninki acilse sen başla madem
Biz de yürüyüş olsun diye eşimle market market gezdikKahve yaptımmutfak duyor bir tek bulaşık makinesini boşaltım
Sanırım akşama kadar ancak başlarım
Eşimle akşam çıkalım dedik bakalım geçekleşecek miBiz de yürüyüş olsun diye eşimle market market gezdik
Görümceye ev bakma keyfisi
Kendine mi bakıyorsunuz?Hayır canım ondan uzaklara taşınma keyfisi
Evet:) Büyükçekmece tarafını beğeniyordum sakin falan diye bi arkadaş Beylikdüzü falan dedi size de sorayım dedim:)Kendine mi bakıyorsunuz?
Çok severim severizIşınlansak mı
Olabilir. Bugün tam bir hafta oldu çünkü. İyileşmeye dair bir belirti de yok.Kaç gündür şikayeti var? Negatife dönmüş olabilir mi?
Evet:) Büyükçekmece tarafını beğeniyordum sakin falan diye bi arkadaş Beylikdüzü falan dedi size de sorayım dedim:)
Çok teşekkür ederim. İlk gün yaptırsaydı eşim muhtemelen pozitif görürdük o zaman. Yağmurda kalmış üstü çok ıslanmış o halde öyle kurumuş. Ondan hasta oldu sandık. İhtimal vermedik coronaya da. Büyük hata yapmışız. Şimdi tek endişem kızımı kendimizden nasıl koruyacağımız. Bulaştıracağım diye ödüm kopuyor.Canım tekrar geçmiş olsun. Belli bi süre sonra yapılınca negatif çıkıyormuş. İyileşme dönemindedir.
Yemeğim olmasaydı yapardım valla ben de aşırı canım çektiDurup dururken neden canımı kısır çektirdiniz ki
Evet ben de seviyorum İzmir'i andırıyor:)Büyükçekmecede tanıdık var daha sakin tani beylikdüzünden. Yazın sahil cıvıl cıvıl bi o kadarda kalabalık. Ama göl ve deniz manzarası harika
Çok bilmem ama denilene göre Beylikdüzü sakın biraz bazı yerlere uzak ama işiniz aynı cevredeyde güzel olur hayırlı olsun kuzumEvet:) Büyükçekmece tarafını beğeniyordum sakin falan diye bi arkadaş Beylikdüzü falan dedi size de sorayım dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?