Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım tekrar geçmiş olsun. Belli bi süre sonra yapılınca negatif çıkıyormuş. İyileşme dönemindedir.

Tartıların zihni sabit kalıyor. Ben öyle olunca elime 2 kiloluk sözlükle çıkıyorum, hafizası değişsin ne demek giyinikle cıbıldak aynı gösteriyorum. Bu şahsıma yapılan ağır bir hakaret

Evet:) Büyükçekmece tarafını beğeniyordum sakin falan diye bi arkadaş Beylikdüzü falan dedi size de sorayım dedim:)

Büyükçekmecede tanıdık var daha sakin tani beylikdüzünden. Yazın sahil cıvıl cıvıl bi o kadarda kalabalık. Ama göl ve deniz manzarası harika

Canım tekrar geçmiş olsun. Belli bi süre sonra yapılınca negatif çıkıyormuş. İyileşme dönemindedir.
Çok teşekkür ederim. İlk gün yaptırsaydı eşim muhtemelen pozitif görürdük o zaman. Yağmurda kalmış üstü çok ıslanmış o halde öyle kurumuş. Ondan hasta oldu sandık. İhtimal vermedik coronaya da. Büyük hata yapmışız. Şimdi tek endişem kızımı kendimizden nasıl koruyacağımız. Bulaştıracağım diye ödüm kopuyor.

Öglene kadar yattim annem ceza kesti
Evi dipli süpürüp sildim
Ayrintili toz aldim aynalari sildim
Buzdolabini doktum sildim yerlestirdim
Balkonlari temizledim
Kedilerin kum kabini temizledim
Wc banyo temizledim ayrintili
Yataklarin nevresimleri degistirdim
Odalarin halilarini degistirdim
Mutfak sandalyelerini sildim
Cok mutsuzum yatcaktim ben

Durup dururken neden canımı kısır çektirdiniz ki
Yemeğim olmasaydı yapardım valla ben de aşırı canım çekti

Çorba yaptım, pirinç ıslattım, mutfakta çıkan bulaşıkları makineye yerleştirdim, tezgahı temizledim.
duşakabini sildim, banyo peteğini ve aynalı dolabı iç dış alt üst sildim.
şimdi pirinçler beklerken yerleri kremlemeye gidiyorum

Büyükçekmecede tanıdık var daha sakin tani beylikdüzünden. Yazın sahil cıvıl cıvıl bi o kadarda kalabalık. Ama göl ve deniz manzarası harika
Evet ben de seviyorum İzmir'i andırıyor:)
Hem deprem bölgesi olması hem fiyatlar üzüyor, gerçi Beylikdüzü de deprem bölgesiymiş 1. derece
Püfff sevmiyorum bu şehri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…