Kaynana elti konusumu olacak
Birazda kuşlarımı anlatayım size
Gecen komşu bana kahveye geldi kuşları gördü benim dışı erkeği oldum olası sevmedi hanımefendi kendini tımar etiriyor erkek tımar için başını uzatınca kafasını kekip uzaklaştırıyor arda kafesin içinde kovalamacadan dört dönüyordu tüyler havada uçuşuyordu hallerine üzülüyorumdum şiddetli geçimsizlik hat safaya çıktıkomşum görünce demek anlıyorda hemen bunlar geçinemiyor dedi isterseniz bana verin bendekiyle eş değiştireyim belki anlaşır dedi kafesi aldı gitti gitimiş bizim dışı ordaki erkeğinde kafasını yarmış oğlumda süklüm büklüm oturmuş kalmış zavvalı hiç ilgi görmediği için bu sabah telefon açtı bu böyle olmaz dışı hem Kızışmış olanıda kabul etmiyor dedi benim kuşcu bir tanıdığım var ona gösteryim izniniz olursa dışınızı başka dışıyle değiştireyim dedi önce gönlüm çok razı gelmesede baktım hayvanda mutsuz olacağına varsın kendi anlaşacağı birini bulsun dedim
Neyse bizim oğlanı almış dışıyı almış gitmişler bizimkileri kuşların kafesine koymuş oğlan dışılere yanaştıkca dışı gitip diğer dışıleri kekmeye kıskançlıktan tüylerini yolmaya başlamış
Kadın gelmiş ayyy ne cazgır bir şey diye bana söyleniyor
Oğlan kendine bir dışı seçmiş gitip baktım anlaşıyor oğlumun yüzüne renk gelmiş konuşuyor muhabbet ediyor yavrullayınca verecek evde benim cadı kuşa çok dokunuyor diye eve getiremedim
Biz çıkalım kerevetine artık
Kadın geldi benim kuşun kafasındaki tüyleri yolup yolup kafasını yardı kanattı dedi yadişi az manyak değilmiş
Eskiden kısaltılmış metin olarak okudum tek kitap. Bunu yeni okuycam, konusu güzeldi. Okuyunca yazarımÇok güzelsence ben okuyabilirmiyim negom?
Ana gibi anaAleykumselamKısır yaparsan demistim tamam dedi iş bitince de hadi simdi yap kısırı diyor
Hoşgeldin niye kızalımBu arada sayfanizi gizli gizli takip ediyorum arkadaşlar kızmayın bana
Bende diyorum önce öyle okuyumEskiden kısaltılmış metin olarak okudum tek kitap. Bunu yeni okuycam, konusu güzeldi. Okuyunca yazarım
Olabilir sıkılmamak adınaBende diyorum önce öyle okuyum
Epeydir kısa kısa okuyorum ya uzun okuma pratiğim olsun öyle olursam daha rahat okuyabilirim diyorum ama belkide yanılıyorumOlabilir sıkılmamak adına
Eymen-in Clnar-in Annesi hoşgeldin kübra :)
Anam profil fotoğrafından less is more nick değiştirdi sanmıştımHoşgeldin niye kızalımnick hep aynı mıydı,değişti mi?
Bende de kısası var A101denEpeydir kısa kısa okuyorum ya uzun okuma pratiğim olsun öyle olursam daha rahat okuyabilirim diyorum ama belkide yanılıyorum
Aynı oranda koy beyaz sirke olursa daha az kokuyo. Ben yaparken ıyy mıyy diyo benimkiler böyle ağızlarına sıkasım geliyo 2 dk kokuyo uçuyo kokuBonus banyo için senin sirkeli bulaşık deterjanlı karışımdan yaptım bugün. Sirkeyi fazla kaçırmışım galiba buram buram sirke koktu banyo
Kübraydi degistirdim ilk defa yazdım grubunuzaHoşgeldin niye kızalımnick hep aynı mıydı,değişti mi?
Rastgele koydum aynıdır ama aşağı yukarı. Genzimi yaktı yaparken sirke kokusu ama dediğin gibi çabuk uçtuAynı oranda koy beyaz sirke olursa daha az kokuyo. Ben yaparken ıyy mıyy diyo benimkiler böyle ağızlarına sıkasım geliyo 2 dk kokuyo uçuyo koku
Amin canım cümlemizi korusun affetsin Allah.Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin güzel düşünelim afetinden korusun hepimizi
ellerine sağlık
Nasıl balık sırtıSöktüğüm ipten şu balık sırtını denim bi
Bugün karın tokluğuna çalışmışsınBugün iyice uyumuşum
Bulaşık makinesini boşalttım.
Kahvaltı hazırladım, topladım.
Akşam yemeği yaptım, topladım.
Çay koydumm bu kadarcık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?