Düzenli Evimiz & Hayatımız

Zamlı fatura mı bebegimsu öyleyse acayip iyi gelmiş.

aynen 180 den 230 e çıktı canım
evde ütü artık nadiren çalışıyo, gecen ay fırın çalışmadı, kettle çaycı falan yok. evi de eşim süpürdügü için sık sık calismiyo.

bide cocuk okulda biz işte galiba ondan böyle geldi. Bu aralar dediğim gibi fırın çok çalıştı mesela. evi de artık kendim supurmeye başlarsam artar fatura ütü de eski usul mecbur kaldıkça yapılır

Gece için prize takılan sensörlü lambalardan kullanıyoruz hava kararınca yanmaya başlıyo hep pirizde duruyo
Bizim için sorun yok aslında da babane karanliktan korkuyor illaki açık renk aydınlık olcak onlar içine sinmedi hiç zamannda teklif etmiştik

Hepinize mutlu pazarlar kızlar
Bugün geç kalktık, oğlanla oyalandık biraz ancak kahvaltı kahve derken yeni kalkıştık.

ayakkabılığı düzenledim,
çantalarımın içlerini boşalttım portmantoya astım,
bulaşıkları yerleştirdim Makineyi çalıştırdım.

Bugün bir oğlanın odası kaldı inşallah onu da bitirirsem ipliğinden iğnesine her şey yerleşmiş olacak.
Ya çok güzel olur negom,
Ben burda o şekilde aklıma bile gelmeyen yerlerin temizlenmesi gerektiğini öğrendim böyle böyle

Kızlar bugün regl oldum sabah salı günü de ilk ignelere baslicaz doktora randevu aldım mübarek zamanda bana da dua edin lutfe.n
Ay Allah inşallah hayırlısını versin, gönlümüzdekini size hayırlı kılsın canım benim
Amin cnm doğalgazdan 4 TL az gelmişti bize 394/390 şaka gibiydi
Cidden şaka gibi
En başa ben ben negom nereye dersen gözlerimi belertip odaklanacam inşallah
ay bunu okuyunca aklıma şu video geldi niyeyse bonus
Bi an kirli yerlere böyle bakışlarına lazer attığını düşündüm

iyiyim canım çok şükür tartilacam ama korkuyorum biri elimi tutsun tartiya cikarken
Şamdan su kardeş bebek geliyormuş yeni farkettim hamilelik günlüğünü cinsiyeti ne ?

Hayırlı olsun isteyerek mi onu merak ettim bebek düşünüp düşünmediğini hatırlayamadım

Selam arkadaşlar

Bulaşık makinesi doldurdum çalıştı yıkandi.
Dünden yıkanmaya çalışan çamaşırlar kuruyor.
Meşakkatli bir kahvaltı hazırlandı yapıldı .(meşakkatli dediğim de patates kızarttim )

Tubismavis canım hayırlı olsun hakkında inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…