Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şamdan su kardeş bebek geliyormuş yeni farkettim hamilelik günlüğünü cinsiyeti ne ?

Hayırlı olsun isteyerek mi onu merak ettim bebek düşünüp düşünmediğini hatırlayamadım

cinsiyet belli değil daha sudem:) isteyerek oldu birden karar verdik ondan hatırlamıyosun canım
olurdu olmazdı derken oldu çok teşekkür ederim

Elektrik faturasından konu açılmış.
Bizde de kettle tost makinesi ütü vs firin calismadi.

Iki tv ,tasarruflu lambalar,telefon ve tablet sarjlari ik gunde bir bulasik makinesi bir kac kez de kurutma calisti 300 geldi
cinsiyet belli değil daha sudem:) isteyerek oldu birden karar verdik ondan hatırlamıyosun canım
Iyi yapmissin cok akillca

Bizim doktor 12.haftada gormustu cinsiyeti.

Hangi hastane hangi doktora gidiyorsun?

teşekkür ederim canım

Bizim doktor 12.haftada gormustu cinsiyeti.

Hangi hastane hangi doktora gidiyorsun?

bizim ikili taramada kız dedi radyolog. cinsel organı kıza benzetti kemik yapisi da kıza benziyo dedi.
kendi doktorum da ikili tarama sonucu için gittigimde bence bu kız değil ama kesinleşmesi için iki hafta sonra gel dedi.
oğlumda ikili tarama sonucuna baktığında görmüştü doktorum. aynı doktora gidiyorum zaten:) ilkinde hatta doktor söylemeden erkek bu demiştim pipiyi görmüştüm. bunda benziyo da benzemiyor da

Hayirlisi olsun kiz olursa hem kiz hem oglan olmus olur

Hayirlisi olsun kiz olursa hem kiz hem oglan olmus olur

aynen biraz da erkek derse cekincesi var bi kız bi erkek çok iyi geliyo kulağa sudem. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese
bakalım artık kızsa da erkekse de sevicez zaten minnosu

aynen biraz da erkek derse cekincesi var bi kız bi erkek çok iyi geliyo kulağa sudem. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese
bakalım artık kızsa da erkekse de sevicez zaten minnosu
Erkek cocuk daha rahat nazi niyazi kaprisi kompleksi yok

Alışınca erkek cocuguna kiz olursa zorlanir insan

Erkek cocuk daha rahat nazi niyazi kaprisi kompleksi yok

Alışınca erkek cocuguna kiz olursa zorlanir insan

benim oglan kiz gibi nazlı be sudem ben hiç nazlı değildim hala da degilim
gel özledim öpeyim diyorsun ona bile nazlaniyo sıpa

Eee aynı bizim ev dicem de ben süpürge açıyorum ondan demek bir de sanırım buzdolabı çok yakıyor bizim. İyi gelmil size. Ütü bizde hiç yok

Erkek babaya çeker senin koca nazli anlaşılan benimki kütük parçası o yüzden rahatım

evet ya koltukta otururken hiç yanima oturmuyosun sarılıp öpmüyorsun beni, benle ilgilenmedin bugün diyo

sadece kendine ilgi beklerken yumuşak ama onun dışında o da odun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…