- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Şamdan su kardeşbebek geliyormuş yeni farkettim hamilelik günlüğünü cinsiyeti ne ?
Hayırlı olsunisteyerek mi onu merak ettim bebek düşünüp düşünmediğini hatırlayamadım
Ben yarım saat önce uyandım ondanTünaydın kız ne günaydın
Iyi yapmissin cok akillcacinsiyet belli değil daha sudem:) isteyerek oldubirden karar verdik ondan hatırlamıyosun canım
olurdu olmazdı derken olduçok teşekkür ederim
Bizim doktor 12.haftada gormustu cinsiyeti.cinsiyet belli değil daha sudem:) isteyerek oldubirden karar verdik ondan hatırlamıyosun canım
olurdu olmazdı derken olduçok teşekkür ederim
teşekkür ederim canımElektrik faturasından konu açılmış.
Bizde de kettle tost makinesi ütü vs firin calismadi.
Iki tv ,tasarruflu lambalar,telefon ve tablet sarjlari ik gunde bir bulasik makinesi bir kac kez de kurutma calisti 300 geldi
Iyi yapmissin cok akillca
Bizim doktor 12.haftada gormustu cinsiyeti.
Hangi hastane hangi doktora gidiyorsun?
Hayirlisi olsun kiz olursa hem kiz hem oglan olmus olurbizim ikili taramada kız dedi radyolog. cinsel organı kıza benzetti kemik yapisi da kıza benziyo dedi.
kendi doktorum da ikili tarama sonucu için gittigimde bence bu kız değil ama kesinleşmesi için iki hafta sonra gel dedi.
oğlumda ikili tarama sonucuna baktığında görmüştü doktorum. aynı doktora gidiyorum zaten:) ilkinde hatta doktor söylemeden erkek bu demiştim pipiyi görmüştüm. bunda benziyo da benzemiyor da
Hayirlisi olsun kiz olursa hem kiz hem oglan olmus olur
Erkek cocuk daha rahat nazi niyazi kaprisi kompleksi yokaynen biraz da erkek derse cekincesi varbi kız bi erkek çok iyi geliyo kulağa sudem. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese
bakalım artık kızsa da erkekse de sevicez zaten minnosu
Erkek cocuk daha rahat nazi niyazi kaprisi kompleksi yok
Alışınca erkek cocuguna kiz olursa zorlanir insan
Erkek babaya çeker senin koca nazli anlaşılanbenim oglan kiz gibi nazlı be sudemben hiç nazlı değildim hala da degilim
gel özledim öpeyim diyorsun ona bile nazlaniyo sıpa
Eee aynı bizim ev dicem de ben süpürge açıyorum ondan demekaynen 180 den 230 e çıktı canım
evde ütü artık nadiren çalışıyo, gecen ay fırın çalışmadı, kettle çaycı falan yok. evi de eşim süpürdügü için sık sık calismiyo.
bide cocuk okulda biz işte galiba ondan böyle geldi. Bu aralar dediğim gibi fırın çok çalıştı mesela. evi de artık kendim supurmeye başlarsam artar faturaütü de eski usul mecbur kaldıkça yapılır
Erkek babaya çeker senin koca nazli anlaşılanbenimki kütük parçası o yüzden rahatım
kk birinci noteri kız olursa ekstra masraf olur erkek olursa digerinin küçülmüşleri ile büyür öyle düşün
Eee aynı bizim ev dicem de ben süpürge açıyorum ondan demekbir de sanırım buzdolabı çok yakıyor bizim. İyi gelmil size. Ütü bizde hiç yok
Taramaya razı edersen örersin tabi neden olmasınkiz kiyafet alacak 40 tane insan buluruz kiz olursa
saçlarını örecek bir kiz olsa fena olmazannem elbiseler diker falan:)
Taramaya razı edersen örersin tabi neden olmasın
kalpten gönülden yürekten dualarım seninleKızlar bugün regl oldum sabah salı günü de ilk ignelere baslicaz doktora randevu aldım mübarek zamanda bana da dua edin lutfe.n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?