Seni kucağıma alır tartıya taşırım ben minnoşummmmiyiyim canım çok şükürtartilacam ama korkuyorum biri elimi tutsun tartiya cikarken
Allah kabul etsin bonbonummmmmm 3 ayların başlangıcı değil mi ? Rabbimin izniyle bana da vesile oldun bende tutacağım inşallahSahura kalkıcaz inşallah tam o zaman ederiz Allah zorunuzu kolay etsin başarılı bir tedavi olsun
Allah sana da senin gibi hayırlı güzel kalpli sağlıklı sıhhatli bir kız evlat nasip eder inşallahhhkiz kiyafet alacak 40 tane insan buluruz kiz olursa
saçlarını örecek bir kiz olsa fena olmazannem elbiseler diker falan:)
Çok teşekkür ederim canımkalpten gönülden yürekten dualarım seninle
Allah sana da senin gibi hayırlı güzel kalpli sağlıklı sıhhatli bir kız evlat nasip eder inşallahhh
Bizde ne olsun konu tekrarı koca tv de ailecek
Bir kaç üye var kullananSizinle aynı profil fotoğrafını kullanan bir üye hoş geldiniz
İnşallah. Çok geçmiş olsun.Merhaba, iyi geceler. Testim pozitif geldi. Filyasyon ekibi arayıp eşimin yarın testi tekrarlamasını istedi. Testi bugün yaptırdım ama dört gündür hastayım. Hafif halsizlik şeklinde devam ediyor. İnşallah bu şekilde devam edip geçer hastalık.
Çiftleyip atsan makineye iyi yıkanır mı aceba
Sonuçta yastık vs yıkarken içindeki elyaf vs yün çıkarıp yikamiyoruz.
Kılıfıyla yıkanıyor.
Temiz olmaz diye hiç denemedim
File içine koyulup yıkanabilir .Sabah kızlar gelince onlara da sormak lazım.
Belki deneyen vardır.
İlk sayfada ilk mesajda yazıyorO ne oluyor nego
Hadi hayırlısı olsun Allah muradını versinKızlar bugün regl oldum sabah salı günü de ilk ignelere baslicaz doktora randevu aldım mübarek zamanda bana da dua edin lutfe.n
Nego okullar açılınca başlasak olmaz mı yaadam evdeyken iş yapamıyorum fazla
Ben hala bıraktığın yerdeyimAllah razı olsun canısı
sen nasılsın nasıl oldunuz:) ne zamandır denk gelemedik senle de. en son besikle banyoya mi gitmistin
Tamam canımcım ayarlıyım da inşallah hep beraber başlayalımNego odak noktası çok iyi olur en azından ben gibi eve çok zaman ayıramayanlar için. Ben bebeğim sakinken yanıma alır hangi odaysa oraya geçer bir güzel temizlerim.
İnşallah negooooooom bende evle ilgileneyim biraz bana da çok güzel sebep olur kafam da dağılır boş zamanımdaTamam canımcım ayarlıyım da inşallah hep beraber başlayalım
Temizlik en güzel terapiİnşallah negooooooom bende evle ilgileneyim biraz bana da çok güzel sebep olur kafam da dağılır boş zamanımda
Doğumdan sonra daha çok fark ettim bunu nego biliyor musun ? Ben evim dağınıkken mutsuz oluyormuşum meğer, evim temiz ferahsa da keyfim yerine geliyorTemizlik en güzel terapi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?