Düzenli Evimiz & Hayatımız

ya benim tüm aile sülale ankarada eşim zaten oralı. akrabalarina ek olarak ilkokul arkadaslari var mesela ailelerine kadar gider oturur lise arkadaşları var. meslekten arkadaşları var.
biz ya misafir agirlariz ya misafirlikte oluruz.

ankaradayken de yetisemiyodum oraya buraya gitmekten sürekli birilerini çağırmaktan

ben de öyle düşünüyodum ama şimdi ben bahane ediyorum gibi geliyo hakkaten büyük mutfak düzenli oluyo mu

Büyük mutfak tabii ki avantaj canım dolap çok oluyor ortada kalabalık olmuyor. Ben tezgah üstünde bir şey sevmem görmüştün zaten,hepsi dolap içinde. E böyle olunca daha derli toplu oluyor

Büyük mutfak tabii ki avantaj canım dolap çok oluyor ortada kalabalık olmuyor. Ben tezgah üstünde bir şey sevmem görmüştün zaten,hepsi dolap içinde. E böyle olunca daha derli toplu oluyor

bizim mesela bardakların kupaların sigmasi için bazılarının kirli olması lazim dediğin gibi düzenli olmuyo dolaplar çok yetersiz kalıyor.
gerçi benim ilk evimde bi tane çekmece iki tane üst dolap vardi mutfağa kitaplık koymuştum yarı açık yarı kapalı. çoğu eşyam orda duruyodu

bi ara bize de at negom ihtiyacım var benim
Ama benimkiler gerilim, gizem ürkünçlü sana uymaz
Ama yazayım bir gün. Uzun bir listem vardı eski telefonda kaldı aklımda kalanlara bakıyorum işte. Beğendiklerimi falan da yazıyordum.

Ama yazayım bir gün. Uzun bir listem vardı eski telefonda kaldı aklımda kalanlara bakıyorum işte. Beğendiklerimi falan da yazıyordum.

ben ürkütücü filmleri bırakalı yıllar oluyo zaten negom
sen bitirmissindir çoğunu. dün bi video izledim psikolojik sorunları olan insanlarla ilgili filmleri izletiyolardi psikiyatri uzmanlarına.
oradaki filmlere de bak istersen negom. bulayım videoyu:)

bi ara bize de at negom ihtiyacım var benim

Bulaşık makinesi boşaltıp yenileri koydum.
1 makine yıkadım kurudu.
5 belki 6 makine çamaşır katladim Nego duymasın odanın biri kurumuş çamaşır doluydu lazım oldukça ordan arayıp bulup giyiyorduk artık bulmak zorlasinca bir katlayım dedim baya vaktimi aldı valla

Efser eşsiz bir çorap anca çıktı bir sepet belki çorap katladim
Evi 2 oda hariç komple supurdum.
Yemek yaptım pişiyo.
Yemek yemedik Nego mutfağım toplu sorarsan şimdiden yazayım

temizlik terapi konusu konuşulmustu bugün Beyhan Budak da bir videosunda ev toplu olunca zihinde toplu oluyor gibi bir şey demişti uyanınca iki dakika yatağı toplamak vs.

derli toplu ortam tabiki insanı daha mutlu ferah hissettirir.

su an benim oda odaya döndü çamaşırlar toplanınca katlaninca mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…