Büyük anaokuluna gidiyor neysekiKocan takım elbise giymiyor o zaman
Çocukların okul forması da yok tabii
Valla İstanbul’da kimse yokken çok alışıktım rahata. Eşimin neredeyse tüm akrabaları burada benim teyzeler burada
Yarıldımben bu videoyu nasıl bilmiyorum ya YouTubeun karanlık derinliklerindeki bütün videoları izledim sanıyordum
Elimde değil nego, yani çok geriliyorum. Evde Hep öyle gördük diye belki de böyle kaldı bende de.
Ay bizim de tam tersi yasürekli bi ara hallederiz modunda.
Bunun burcunu değiştiremiyoz mu ya bi Başak falan yapsak
Valla büyük mutfak rahatlıkmış ilginç şekilde toplaması da kolay oluyormuşİstanbul’daki kibrit kutusundan normal bi yere çıkınca hemen tespiti yapıştırayım
Bi gıy mı?
Bonus sen nereliydin
Ay ben okumasın diye evde kaçak göçek yazıyorum ne rahat
Benimki başak hiç hayal kurma ev yansa umrunda olmazbizim de tam tersi yasürekli bi ara hallederiz modunda.
Bunun burcunu değiştiremiyoz mu ya bi Başak falan yapsak
Film bitti başka ne açsam
Çocukların tablet saati gelmişkeneee
Büyük mutfak tabii ki avantaj canım dolap çok oluyor ortada kalabalık olmuyor. Ben tezgah üstünde bir şey sevmem görmüştün zaten,hepsi dolap içinde. E böyle olunca daha derli toplu oluyorya benim tüm aile sülale ankarada eşim zaten oralı. akrabalarina ek olarak ilkokul arkadaslari var mesela ailelerine kadar gider otururlise arkadaşları var. meslekten arkadaşları var.
biz ya misafir agirlariz ya misafirlikte oluruz.
ankaradayken de yetisemiyodum oraya buraya gitmekten sürekli birilerini çağırmaktan
ben de öyle düşünüyodum ama şimdi ben bahane ediyorum gibi geliyo hakkaten büyük mutfak düzenli oluyo mu
Listem uzunda karar veremiyorumdüşünüyorum ama film izlemiyorum galiba aklıma film gelmedi benim
Büyük mutfak tabii ki avantaj canım dolap çok oluyor ortada kalabalık olmuyor. Ben tezgah üstünde bir şey sevmem görmüştün zaten,hepsi dolap içinde. E böyle olunca daha derli toplu oluyor
Listem uzunda karar veremiyorum
Ama benimkiler gerilim, gizem ürkünçlü sana uymazbi ara bize de at negom ihtiyacım var benim
Ama benimkiler gerilim, gizem ürkünçlü sana uymaz
Ama yazayım bir gün. Uzun bir listem vardı eski telefonda kaldıaklımda kalanlara bakıyorum işte. Beğendiklerimi falan da yazıyordum.
Ama benimkiler gerilim, gizem ürkünçlü sana uymazbi ara bize de at negom ihtiyacım var benim
Ders çalışma işini mi soruyorsun canımgolgefeslegeni bebişle çalışırken zorlanıyor musun yavrum ?
Düşüncem demek mi bu yoksa kızdın mı :/İlk sayfada ilk mesajda yazıyor
Hadi hayırlısı olsun Allah muradını versin
Çok gecikmeli gördüm ama bunu çok seviyorum, yazmadan geçmeyeyim dedim
Efser gözün aydın canım:)
Gözün aydın ❤
Sağolun teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
İnanılmaz yabu kademeli tarife fena olacak anlaşılan.
Gözün Aydın canım
Geçen ay elektrik değil de doğalgaz öyle geldi bize. 1200 lira bir anda kesivermişler faturayı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Yok ya hu niye kızayımDers çalışma işini mi soruyorsun canım
Düşüncem demek mi bu yoksa kızdın mı :/
Gözün aydın efserSağolun teşekkür ederim
Sağol canımGözün aydın efser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?