Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de bunu bu akşam gördüm gözümden yaş geldi ilk izlediğimde

Ay içime kahkaha atmaktan galiba birkaç beyin damarımı çatlatmış olabilirim
Aynı durumdayız canım şu an neyse bari diyorum yumurta kapıya dayanınca daha düzenli bir insan olurum belki artık

Gerçekten öyleymiş canım, belki dolap silmesi daha zor olur ama ortalıkta bir şey kalmayınca Makine yerleştirmesi bile çok daha rahat. Tezgahta bir şey olmayınca temizliği daha kolay. Hep derli toplu oluyor bir de. Benim eski mutfakta da yer olmadığı için raflar vardı, ne kadar düzenlesem de darmadağınık duruyordu.

sende geleceğimi gördüm
ya bu yönden iyi tabi bereli eve biri gelecek temizliği bi başka oluyo

şimdi gelen giden yok yan gel yat Osman modundayim ben

öyle tabi bide mutfak küçük diye eşim herşeyi kafasına göre yerleştiriyor daha da karisiyo. neleri nerelere koyuyo arayıp bulamiyorum

Ay olmaz mı, İnstagram evi gibi olur inşallaaaaaah

Hahaha ya bu erkekler niye böyle masumlar apartmanı Safiye gibi mutfaktan içeri sokmamak lazım

Ay olmaz mı, İnstagram evi gibi olur inşallaaaaaah

Hahaha ya bu erkekler niye böyle masumlar apartmanı Safiye gibi mutfaktan içeri sokmamak lazım

o öyle yapınca çağırıp geri düzelttiriyorum safiye bana staja gelsin

ay instagramim yok benim ama katalog çekimi gibi evlerden demi hep bir ağızdan amin diyelim

Mutfağa girince çıkamıyorum ya. Sadece mutfak dolap kapaklarını silecektim içine kadar girdim sonra fırına geçiş yaptım. İç demirlerini bile söküp temizledim geri taktım. Tertemiz oldu belki ama ben çok yoruldum şimdi dümdüz yatıyorum.

Odak ödevleri için heyecanlandim. Belki o biraz beni rahatlatır.

İyi akşamlar hanımlar..Perdeler gözüme batıyordu bugün salonun perdelerini yıkadım.Miss gibi hanimeli koktu oda. Kızı yıkadık eşimle.Evi süpürdük, koltuk örtüleri silkeledim.Lavaboyu wc yı yıkadım.Bulaşık makinesini çalıştırdım.Ev şu an yine dağıldı ama gelip giden çok özelikle çocuklar.Eşimin yeğenleri bizim oğlanın yanına geliyor haliyle tekrar kirleniyo dağılıyor. Evi her temizlediğim gün çocuklar geliyor sağolsunlar

Nego şu odaklanma ödevlerini bi ben anlamadım galiba parantez içinde yeni gelenler için açıklamasını yapsaydın iyi olurdu

mesela oturma odası odak noktası olacak. a dan z ye o odada yapılabilecek herseyi yapacaksın canım:)

Aynen onu yavrum
Zor oluyor canım gündüz pek çalışamıyorum. Gündüz uykularında ev işini halledip vakit kalırsa 1 2 test çözüyordum ama bu aralar gündüz emzirmeyi bıraktığım için uyumakta zorlanıyor bazen uyumuyor o zaman ne iş ne ders bi şey yapamıyorum. Akşam uyuyunca 2 3 saat anca çalışabiliyorum. Olur mu bu sene bilmiyorum

Olur olur maşallah sana yaparsın sen Bebekle kolay mı çalışmak allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…