Ay içime kahkaha atmaktan galiba birkaç beyin damarımı çatlatmış olabilirimBen de bunu bu akşam gördüm gözümden yaş geldi ilk izlediğimde
Aynı durumdayız canım şu anya benim tüm aile sülale ankarada eşim zaten oralı. akrabalarina ek olarak ilkokul arkadaslari var mesela ailelerine kadar gider otururlise arkadaşları var. meslekten arkadaşları var.
biz ya misafir agirlariz ya misafirlikte oluruz.
ankaradayken de yetisemiyodum oraya buraya gitmekten sürekli birilerini çağırmaktan
ben de öyle düşünüyodum ama şimdi ben bahane ediyorum gibi geliyo hakkaten büyük mutfak düzenli oluyo mu
Ay içime kahkaha atmaktan galiba birkaç beyin damarımı çatlatmış olabilirim
Aynı durumdayız canım şu anneyse bari diyorum yumurta kapıya dayanınca daha düzenli bir insan olurum belki artık
Gerçekten öyleymiş canım, belki dolap silmesi daha zor olur ama ortalıkta bir şey kalmayınca Makine yerleştirmesi bile çok daha rahat. Tezgahta bir şey olmayınca temizliği daha kolay. Hep derli toplu oluyor bir de. Benim eski mutfakta da yer olmadığı için raflar vardı, ne kadar düzenlesem de darmadağınık duruyordu.
Ay olmaz mı, İnstagram evi gibi olur inşallaaaaaahsende geleceğimi gördüm
ya bu yönden iyi tabi bereli eve biri gelecek temizliği bi başka oluyo
şimdi gelen giden yok yan gel yat Osman modundayim ben
öyle tabi bide mutfak küçük diye eşim herşeyi kafasına göre yerleştiriyordaha da karisiyo. neleri nerelere koyuyo arayıp bulamiyorum
Ay olmaz mı, İnstagram evi gibi olur inşallaaaaaah
Hahaha ya bu erkekler niye böylemasumlar apartmanı Safiye gibi mutfaktan içeri sokmamak lazım
Aynen onu yavrumDers çalışma işini mi soruyorsun canım
Düşüncem demek mi bu yoksa kızdın mı :/
Nego hepinizi fırçalayacak ilk sayfayı oku hemenNego şu odaklanma ödevlerini bi ben anlamadım galiba parantez içinde yeni gelenler için açıklamasını yapsaydın iyi olurdu
Nego şu odaklanma ödevlerini bi ben anlamadım galiba parantez içinde yeni gelenler için açıklamasını yapsaydın iyi olurdu
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek
Ama ilk mesajda yazıyorNego şu odaklanma ödevlerini bi ben anlamadım galiba parantez içinde yeni gelenler için açıklamasını yapsaydın iyi olurdu
Zor oluyor canım gündüz pek çalışamıyorum. Gündüz uykularında ev işini halledip vakit kalırsa 1 2 test çözüyordum ama bu aralar gündüz emzirmeyi bıraktığım için uyumakta zorlanıyor bazen uyumuyor o zaman ne iş ne ders bi şey yapamıyorum. Akşam uyuyunca 2 3 saat anca çalışabiliyorum. Olur mu bu sene bilmiyorumAynen onu yavrum
Olur olur maşallah sana yaparsın senZor oluyor canım gündüz pek çalışamıyorum. Gündüz uykularında ev işini halledip vakit kalırsa 1 2 test çözüyordum ama bu aralar gündüz emzirmeyi bıraktığım için uyumakta zorlanıyor bazen uyumuyor o zaman ne iş ne ders bi şey yapamıyorum. Akşam uyuyunca 2 3 saat anca çalışabiliyorum. Olur mu bu sene bilmiyorum
İnşallah olur canım. Mesela bugün bir şey yapamadım ders adına 1 video izledim o kadar.Olur olur maşallah sana yaparsın senBebekle kolay mı çalışmak allah aşkına
Mesajı görmemişim yalnız,şimdi oldu cancağzımAma ilk mesajda yazıyor
Burdayım gardaş ne oldu senin yavrunaBeşik ekibi yok bu gece. Ateş nöbetindeyim selamlar
Geçmiş olsun canım ne oldu ?Beşik ekibi yok bu gece. Ateş nöbetindeyim selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?