Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla İstanbul’da kimse yokken çok alışıktım rahata. Eşimin neredeyse tüm akrabaları burada benim teyzeler burada

Nerden hatırladım
Yarıldım ben bu videoyu nasıl bilmiyorum ya YouTubeun karanlık derinliklerindeki bütün videoları izledim sanıyordum
Kendini germe biri gelecek dağınık olmamalıyım diye. Ben bunu kendime çok yaptım, yıpratıyor.
Yapalım inşallah.
Elimde değil nego, yani çok geriliyorum. Evde Hep öyle gördük diye belki de böyle kaldı bende de.
Ay bizim de tam tersi ya sürekli bi ara hallederiz modunda.
Bunun burcunu değiştiremiyoz mu ya bi Başak falan yapsak
benim akşamdan toplu olmaz genelde rahatlıkta Nirvanayim resmen negom

eşim de hep büyük Mutfakli bi ev alacam diyo mutfak büyük olunca sorun olmayacak çünkü
Valla büyük mutfak rahatlıkmış ilginç şekilde toplaması da kolay oluyormuş İstanbul’daki kibrit kutusundan normal bi yere çıkınca hemen tespiti yapıştırayım
Ne işi bee torun varsa az ona bakarsın örgünü örersin ahretliklerle telde konuşursun bı gıydan gelini izlersin
Bi gıy mı?
Bonus sen nereliydin
Ulan kim buluyor adamla birlikte mi okuyosunuz ayyy
Ay ben okumasın diye evde kaçak göçek yazıyorum ne rahat

Ütüyü en son ne zaman kullandığımı hatırlamıyorum Ütülememek için ütü gereken kıyafetlerimi de uzun zamandır giymiyorum
Kocan takım elbise giymiyor o zaman
Çocukların okul forması da yok tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…