He canım tabii gider orda da iş yaparım ben akıllanmam bananeee kalmam kimsedeYatıya gidersin sabahtan akşama napıyo bi yoklarsın
Bizimki kadınlar kulübünde en gerekli senin topigi buluyor neden diye sordum hayat evren bir düzen üzerine kurulu insanda öyle olmalı diyorDüzen sayfası açandan ne olucüğdüüüü ha ne
Ne işi bee torun varsa az ona bakarsın örgünü örersin ahretliklerle telde konuşursun bı gıydan gelini izlersinHe canım tabii gider orda da iş yaparım ben akıllanmam bananeee kalmam kimsede
Birgün nasip olur da görüşürsek uzaktan koşarak gelip gobusune gafami bastıracağımHep ısır heppp
Ulan kim buluyor adamla birlikte mi okuyosunuz ayyyBizimki kadınlar kulübünde en gerekli senin topigi buluyor neden diye sordum hayat evren bir düzen üzerine kurulu insanda öyle olmalı diyor
Yok be adamın işten gelip evle ilgilenmekten buraya zamanı mi olurUlan kim buluyor adamla birlikte mi okuyosunuz ayyy
Adam haklıBizimki kadınlar kulübünde en gerekli senin topigi buluyor neden diye sordum hayat evren bir düzen üzerine kurulu insanda öyle olmalı diyor
Ütüyü en son ne zaman kullandığımı hatırlamıyorum(Yani yapmak zorunda olup yiğitliğe şey sürdürmemek için tercih ediyormuş gibi yapan )
Valla İstanbul’da kimse yokken çok alışıktım rahata. Eşimin neredeyse tüm akrabaları burada benim teyzeler buradaankaraya tasinmaktaki en büyük kaygım burdaki koşturmacanin orda katmerlenecek olması
ama ben takmazdim mutfakta kalan tabaklar onları ilgilendirmez.
kötü örnek gibi olmayım ama bazen çay bardaklarini tatlı taşaklarını lavaboda bırakıp yatıyorum ben evde yatılı misafir varken. makine dolu oluyo ben yorgun. ertesi güne kadar bekledi diye arkamdan konuşacak insan istediği kadar konusabilirben takmam açıkçası
Yarıldım
Nerden hatırladım
Elimde değil nego, yani çok geriliyorum. Evde Hep öyle gördük diye belki de böyle kaldı bende de.Kendini germe biri gelecek dağınık olmamalıyım diye. Ben bunu kendime çok yaptım, yıpratıyor.
Yapalım inşallah.
Ay bizim de tam tersi yaNego ben o an yorgunsam veya canım istemiyorsa zinhar yapamam bakben keyfim yerinde dinlenmiş ve zamanımın olduğu bir an yapıyorum, hoş bebekle o da olmaz artık neyseki terazi burcunun titiz olanıyla yani senin erkek versiyonunla evlendim de adamın totosu rahat etmiyor ev dağılınca ahahaha
Ben de bi gaz veriyorum görsen beni tokatlarsin
Valla büyük mutfak rahatlıkmış ilginç şekilde toplaması da kolay oluyormuşbenim akşamdan toplu olmaz genelderahatlıkta Nirvanayim resmen negom
eşim de hep büyük Mutfakli bi ev alacam diyomutfak büyük olunca sorun olmayacak çünkü
Bi gıy mı?Ne işi bee torun varsa az ona bakarsın örgünü örersin ahretliklerle telde konuşursun bı gıydan gelini izlersin
Ay ben okumasın diye evde kaçak göçek yazıyorum ne rahatUlan kim buluyor adamla birlikte mi okuyosunuz ayyy
Sivaslıyım ama her yöre şivesinden yazabilirim ona takılma senBonus sen nereliydin
Yarıldımben bu videoyu nasıl bilmiyorum ya YouTubeun karanlık derinliklerindeki bütün videoları izledim sanıyordum
Benim yok(Yani yapmak zorunda olup yiğitliğe şey sürdürmemek için tercih ediyormuş gibi yapan )
Kocan takım elbise giymiyor o zamanÜtüyü en son ne zaman kullandığımı hatırlamıyorumÜtülememek için ütü gereken kıyafetlerimi de uzun zamandır giymiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?