Düzenli Evimiz & Hayatımız

Banyo lavabosunu ovdum, klozeti fırçaladım yıkadım, yerini sildim,pas pasını değiştirdim.
Dağınıklığı topladım.
Çayı demledim, çay kavanozunu doldurdum.
Yatakları düzelttim, yastık kılıflarını değiştirdim.
Küçük süpürge ile kırıntıları süpürdüm, büyük süpürgeyle dipli yapıcam inşallah.
Küçük süpürgenin içini döktüm,parçalarını yıkadım.
Katlanmış çamaşır vardı yerleştirdim.
Evi havalandırdım.
Çocuklara dövüşmen guzuuum dedim yüz kere

İş yaparken dinlediklerim Çeçenistan marşı, Çırpınırdı Karadeniz, Ağlama Karanfil, Bir Güneş Doğuyor, Yelkenler Biçilecek, Gün Doğdu

Şimdi kahvaltı yapalım sonra işe devam

Son düzenleme:
Negocan , dip köşe süpürmeyi aldım.

Arta kalan zamanlarda yapabildiğim işlerimi de yazarım.

Aklımda olup yapmak istediklerim şunlar:

Çocuk elbise dolabının en üstünü silmek ve üzerinde hiç bir şey bırakmamak bazen çocukların kitabını oraya koyuyorum haftalarca orda bekliyor. Onları kitaplığı koyayım.
Mutfaktaki sofraları koyduğum çekmecemi
Boşaltıp silip daha düzenli sofraları katlayıp yerleştirmek. İçinde üzerinde kir olan sofra varsa çıkarıp kirli sepetine atmak.
çöp kovasini bulundurdugum dolabı temizlemek. Cop kovasinin içini dışını ya yıkamak ya da silmek.

Belki hepsini yapamam ama yapmak istediklerim burada dursun. Plan yaptığım Cümlelerimin sonunda bu işareti görmek istiyorum gün sonunda.

Hadi bismillah.

❤Herkese kolay gelsin ve güzel bir gün diliyorum❤

Nego oğlanın da eşyaları dahil olmak üzere her şeyi ayırdık verdik. Kullanmadığımız mobilyaları da taşınırken verdik, şimdi birkaç parça mobilya kaldı onları da verecek yer bulduk. Kendimi bu ödevi yapmış kabul ettim

Oğlanın dolabını ve şifonyerini düzenledim katladım,
Terlikleri ve bir posta da perde yıkadım,
Oğlanı uyutmaya çalışıyorum şimdi birazdan ortalığı toparlamaya kalkacağım.

Yarın iş başı yapacağız o yüzden evi günlük temizlik seviyesine getirebilirsem artık benden mutlusu olmayacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…