Elhamdulillah canım ateşi yok en azından ama çok huysuz uyumuyor özellikle geceleriİnşallah canım. Senin minik toparlandı mı?
Evet ya diken üstündeyim. 3 yaşında.
Çok zor oluyor gece de uyumayınca bebişler.Günde 1,2 saatlik uykuyla durduğumu biliyorum.Boğazımı acıyor acaba akşamları yarım fitil yada bi çay kaşığı calpol mu versen belki bi yeri ağrıyordur.Düzene girer tekrardan inş.Elhamdulillah canım ateşi yok en azından ama çok huysuz uyumuyor özellikle geceleri
Yok canım yapmaz melisa papatya içebilirsin.Kızlar,Nego ben stresliydim uykusuzluk vs. uyku düzenimde bozulunca bi bardak melisa çayı demleyip içiyorum.Bilginiz var mı acaba emzirdiğim için bi sıkıntı yapar mı?
Sağol canım cevap için beni rahatlattın.Yok canım yapmaz melisa papatya içebilirsin.
Saol canımÇok geçmiş olsun
Hastalıktan sonra huyları degişiyor ya inşallah kısa sürer.Elhamdulillah canım ateşi yok en azından ama çok huysuz uyumuyor özellikle geceleri
Ah yavrum noldu ona yaSagolun kızlar. Birden ateşi 40 A vurdu çıglık çıglıga uyandı 5 te düştü uyuduk. Şimdi hafiften geliyor yine. Bugunde devam ederse doktora gideriz.
Bilsem evdeydikte hep. Saglık ocagına götürcem randevuda yok inşallah bakar doktorAh yavrum noldu ona ya
Hahahh bence deEşlerin evde kalması yasaklanmalı
Ben çok gerekmedikçe ilaç vermiyorum canım çok küçük daha babam böbrek nakli oldu o yüzden böbrekten hep korkarım uykusuzluğuna huysuzluğuna dayanmaya çabalıyorumÇok zor oluyor gece de uyumayınca bebişler.Günde 1,2 saatlik uykuyla durduğumu biliyorum.Boğazımı acıyor acaba akşamları yarım fitil yada bi çay kaşığı calpol mu versen belki bi yeri ağrıyordur.Düzene girer tekrardan inş.
İnşallah canımSaol canım
Hastalıktan sonra huyları degişiyor ya inşallah kısa sürer.
Senin 1 haftan var benimki 3 gün gidicek neysekiHahahh bence de
Şanslı seniSenin 1 haftan var benimki 3 gün gidicek neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?