Düzenli Evimiz & Hayatımız

Elhamdulillah canım ateşi yok en azından ama çok huysuz uyumuyor özellikle geceleri
Çok zor oluyor gece de uyumayınca bebişler.Günde 1,2 saatlik uykuyla durduğumu biliyorum.Boğazımı acıyor acaba akşamları yarım fitil yada bi çay kaşığı calpol mu versen belki bi yeri ağrıyordur.Düzene girer tekrardan inş.

Kızlar, Nego ben stresliydim uykusuzluk vs. uyku düzenimde bozulunca bi bardak melisa çayı demleyip içiyorum.Bilginiz var mı acaba emzirdiğim için bi sıkıntı yapar mı?
Yok canım yapmaz melisa papatya içebilirsin.

Yok canım yapmaz melisa papatya içebilirsin.
Sağol canım cevap için beni rahatlattın.❤Bakındım ben de bi sakınca yok yazıyor hatta anne sütünü artırıcıymış.Papatya kendimizin topladığı vardı ama ömrü bitti sanırım o yüzden onu içmiyordum melisa içiyodum.

Banyo lavabosunu ovdum, klozeti fırçaladım yıkadım, yerini sildim,pas pasını değiştirdim.
Dağınıklığı topladım.
Çayı demledim, çay kavanozunu doldurdum.
Yatakları düzelttim, yastık kılıflarını değiştirdim.
Küçük süpürge ile kırıntıları süpürdüm, büyük süpürgeyle dipli yapıcam inşallah.
Küçük süpürgenin içini döktüm,parçalarını yıkadım.
Katlanmış çamaşır vardı yerleştirdim.
Evi havalandırdım.
Çocuklara dövüşmen guzuuum dedim yüz kere

Kahvaltı hazırladım, yaptık topladım, masanın altını gırgırladım.
Telefon görüşmesi yaptım.
Küçüğün ödevini yaptırdım.
Çamaşır astım.
Ev terliklerini makineye attım.

İşim çok.
Büyüğün dersleri kontrol edicem,konu tekrarı yapıcaz.
Kitap okutucam anlatacaklar.
Kendi programlarım var.
Yemeğim var belki takviye yaparım.
Dip köşe süpürüp silmem lazım ama zor görünüyor.

Ben çok gerekmedikçe ilaç vermiyorum canım çok küçük daha babam böbrek nakli oldu o yüzden böbrekten hep korkarım uykusuzluğuna huysuzluğuna dayanmaya çabalıyorum
Saol canım

Hastalıktan sonra huyları degişiyor ya inşallah kısa sürer.
İnşallah canım

Selam canlar mutlu haftalar
Nego valla aklımı okuyorsun yeminle
Yarın sabah gidicem diye koltuk altlarını koltuklari çekmeden süpürdüm
Atilcaklarimi temzlkte atıyorum atilcak bişi yok şimdilik

Yaptıklarım
Ev supuruldu havalandı
Çöpler attırıldı
Yemekler yapıldı (patates çanağı fırında pisti ;çorba olmak üzere pilav baslicam şimdi )
Bulaşık Makinesi çalıştirildi
Eşimin iş basilari yıkanıp asıldı
Bugünlük bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…