golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Soğuk almışsındır canım bi sıcak su falan yapsan iyi gelir mi ki?Nerden çıktım balkona midem öyle kötü ki göğsüm sızlıyo sanki üşüttüm mü noldu böyle ya hiç iyi değilim
Öyle derse yağlı ellerinle sarmala kumandayıGece gece kumanda temizleme perileri
geldi kayınvalideme sabah için sürpriz hazırladım
Ay bir de kadın sanane benim kumandalarımdan pis miydi derse
Yaparım bu da canım arkadaşımın fikriydi derimÖyle derse yağlı ellerinle sarmala kumandayı
Söyle söyle, gelip de beni bulacak değil zaharYaparım bu da canım arkadaşımın fikriydi derim
Sabahı bekleyemedim söyledimSöyle söyle, gelip de beni bulacak değil zahar
Deseydin hangi geçenSabahı bekleyemedim söyledim
Ben geçende temizlemiştim dedi yoo çok pisti diyemedim ya la
Sıcak suyla eyle yımışamış rehatlamıııııışBonus sen nasıl oldun?
Dün yemek mutfak ve ütü beni çok yordu hemen uyumuşum gelemedim
Görünürde bir şey yok canım. Herhalde yeni yer garipsemesi geldi bir an.Bir sorun yok İnş
Ben de akşam sorguladım sorguladım sonra çarpıntıdan uyuyamadım. Sabah da evde kavga gürültü üstüne tuz biber oldu.Noldu sana? Bende şu an bi sorgulamaya girmek üzereyim
Bi şey mi taktın kafana canım? Stres de hemen mideye vuruyorNerden çıktım balkona midem öyle kötü ki göğsüm sızlıyo sanki üşüttüm mü noldu böyle ya hiç iyi değilim
Gece seni göremeyince merak ettimDün yemek mutfak ve ütü beni çok yordu hemen uyumuşum gelemedim
Ne oldu ?
İnşallah her şey yoluna varır Allah sıkıntını gidersin canımBen de akşam sorguladım sorguladım sonra çarpıntıdan uyuyamadım. Sabah da evde kavga gürültü üstüne tuz biber oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?