- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Alayım canım bulabilirsem içer belki. Aynen bebekligişnden beri hasta devamlı. Pandemi de azaldı amaBen de bilmiyordum canım erkek kardeşim söylemişti.Bizim ki gibi desene çok çabuk hastalanıyorlar.Biz andız pekmezi aldık ablam tavsiye etmişti cidden iyi geldi.Istersen dene bi içirebilirsen iyi geliyor bağışıklık için.
İnşallah canım ya inşallahAy hadi inşallah tüpe gerek kalmadan tutsun, güzel güzel yumuşarın gelişsin inşallahben de ovulasyon takip ediyorum ama silik bile değil, bu ay da yumurta yok sanırım
Amiiin canım, inşallah rabbim kimin gönlünden geçiyorsa tez vakitte sağlıkla nasip etsinİnşallah canım ya inşallahbu mübarek gecede ne güzel dua ettin dualarınizda unutmayın beni de
Rabbim. Sana da nasip etsin aratmadan zorlastirmadan inşallah
Amin canım
Nasıl oldu?Amin canım
Ateş düşürücüler ile en fazla 38 oluyor. Antibiyotik verdşm bakalım uyudu üstünde ince. İnşallah toparlar geceye.Nasıl oldu?
Sabaha hafiflerse anlarız zaten. Kaçta versin antibiyotiği?Ateş düşürücüler ile en fazla 38 oluyor. Antibiyotik verdşm bakalım uyudu üstünde ince. İnşallah toparlar geceye.
Saat 10 du. :/Sabaha hafiflerse anlarız zaten. Kaçta versin antibiyotiği?
Anca etki edicek bu gece zorlayabilir belki kuzum allah şifa versin sen nasılsın?Saat 10 du. :/
Oh be kendime aynı işi yapacak arkadaş buldum yarın için.i p e k eline sağlık ne çok iş yapmışsın.
Buzdolabını bende çekmek istiyorum mutfağı silerken aklıma geldi de yarın çekim inşallah.
Uykusuz sinirli. Senin kol bel nasıl oldu.Anca etki edicek bu gece zorlayabilir belki kuzum allah şifa versin sen nasılsın?
Tembellik ve benOh be kendime aynı işi yapacak arkadaş buldum yarın için.
Birbirimizi gaza getirelim. Tembellik değil arkadaşın gazı kazansın yarın
Uykusuz sinirli. Senin kol bel nasıl oldu.
Seni bilmem ama ben bazen çok hantal takılıyorum sakin bana dokunmayın tarzindaTembellik ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?