Hacamat yaptır bel fıtığın yoksaKolum iyi belim kötü ağrı dolanıyo sanki ya
VarHacamat yaptır bel fıtığın yoksa
Ah ah bu fıtık olmaz olasıca çoğu kadinimizin baş belası.
Ah ah bu fıtık olmaz olasıca çoğu kadinimizin baş belası.
Benim hem annemde hem babamda var. Çok çekti ikisi de .
Yakıdan biraz fayda görüyorlar ama geçmiyor tamamen yine bir süre sonra nuksediyor.
Bu fıtık genetik mi oluyor yoksa ağır iş yapmaktan mi kuzu?
Kilodan değildir kuzu ya kesin sende çok yordun kendini zamanindaGenetiği bilmiyorum benin fazla kilom var o baskı yapıyor
Kilodan değildir kuzu ya kesin sende çok yordun kendini zamanindaannem 60 kg, babam 70 kilo . Yaslari da küçük daha 50 yasinda.ikisinde de nur topu gibi 2 tane bel fıtığı.
Yıllardır canlarının kıymetini bilmeden iş yaparlar. Sağlık gitti işte.
Benim de az kalır yanım yok tabi .
Ne kadar tembelim desem de bazen kanepeye kucaklayacak yürek yemislige geliyorum sonrası hüsran tabi.
Kac kilosun bonusum . Kilo topigin var arada bir geziniyorum ama kilona bakmadım
Süt içiyom boş boş mutfakta oturuyorum.Selam canlarım, akşam yemeği yapıldı yendi mutfak toplandı, çay içildi. Eşim dışardan kar aldı geldi pekmez döktü yiyor şuan. Sizler napıyorsunuz bakim
Bir sorun yok İnşSüt içiyom boş boş mutfakta oturuyorum.
İçim sıkıldı sanki keyfim kaçtı.
Kitap topiğinde yapmıştım da
Noldu sana? Bende şu an bi sorgulamaya girmek üzereyimSüt içiyom boş boş mutfakta oturuyorum.
İçim sıkıldı sanki keyfim kaçtı.
Uyuyan lora@Aktif Lora adının hakkını ver hakkını oldun yine pasiflora
Ben görmediğime göre benim nazarım değilKitap topiğinde yapmıştım da
Kısır döngüden çıkamadımNoldu sana? Bende şu an bi sorgulamaya girmek üzereyim
Hava soğuk ondandır cnm sıcak havlu koy hemen iyi gelir geçmiş olsun canımNerden çıktım balkona midem öyle kötü ki göğsüm sızlıyo sanki üşüttüm mü noldu böyle ya hiç iyi değilim
Geçmiş olsun canım ya, dikkat etsene tehlikeli havalar bunlarNerden çıktım balkona midem öyle kötü ki göğsüm sızlıyo sanki üşüttüm mü noldu böyle ya hiç iyi değilim
Ameliyat falan olmuyor muymuş belşne ya da fizik tedavi falanKolum iyi belim kötü ağrı dolanıyo sanki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?