Baş ağrım vardı geçmeyen bakalım bugün nasıl olacağımNen var guzum
Yok canım ne kusuru. Geçmiştir inşallahNegocum gözümden kaçmış mesajın kusura bakma
Teşekkür ederim inşallah tamamen geçer çok azaldı:) Feribot biraz sarsıntılıydı belki o etkilemiş olabilir.
Geçmiş olsun canımBen de perişandım yeni kendime geldim. Başım çatlayacak, gözüm de fırlayacaktı.Neyseki düzeldi biraz
Dün müsait olamadım diye sabah üzüldüm akşam dedim varmış hikmeti eğer tutsaydım bu ağrıyla acillik olurdum garanti. Orucun ilk günleri başım çok ağrıyor benimde.Oruçtan sanırım canım. Şükür iyiyim şimdi
Kolay geçer inşallah canımYarın 2. Gözden ameliyata gireceğimkandil günü dualarınızı bekliyorum
Çok şükür canımİyiyim kuzum sen nassın iyimisin
Ben sadece su içiyorum artık sahurda yoğurt hurmayıda bıraktımSahura yaptığım yumurta ile lezzetli olmuşki tadı damağımda kalmıştır
Tecrübe etmek isterim bi araBen sadece su içiyorum artık sahurda yoğurt hurmayıda bıraktım
Daha rahat tuttuğumu farkettim öyle. İlk günler gerçi ne olursa olsun o çılgın baş ağrısını yaşıyorumTecrübe etmek isterim bi ara
Daha rahat tuttuğumu farkettim öyle. İlk günler gerçi ne olursa olsun o çılgın baş ağrısını yaşıyorum
Gecmis olsun negomBaş ağrım vardı geçmeyen bakalım bugün nasıl olacağım
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin iyi geçer inşallah ameliyatınYarın 2. Gözden ameliyata gireceğimkandil günü dualarınızı bekliyorum
Sağol canımGecmis olsun negom
Kandilimiz mübarek olsun
Günaydın kızlar❤
Nohutu düdüklüye attim pisiyo, pirinc ıslattim, evi havalandirdim yatagi topladim, evi toparladım, calisma masami düzenledim, sildim, çaydanlığı parlattim, makineye camasir attim.
Yapacaklarim;
Limonlari sıkıp buzluga atmak
Dusakabini temizlemek
Dünkü ve bugünkü ödevi yapmak
Kuran okumak
Ders calismak
Spor yapmak
Evi süpürtmek
Lavabolari temizlemek
Gusumla ilgilenmek
Ayy bir de biyiklarim pala remziye döndü
Simdi bi kahvalti yapip islere gitcem
Hangi etiketlerin kızHayırdır gardaş etiketlerine dönmüyorsun
Hayırlı sabahlar hayırlı kandiller canlarımHayırlı sabahlar kandilimiz mübarek,dualarımız kabul, ibadetlerimiz makbul olsun
Eki Görüntüle 2999914
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
BereliPenguen
Allah yardımcın olsun canım benim inşAllah çok güzel sorunsuz geçer ve sağlığına kavuşursunYarın 2. Gözden ameliyata gireceğimkandil günü dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım inşAllah bugün olmaz ağrınBaş ağrım vardı geçmeyen bakalım bugün nasıl olacağım
Sahurda bişey yemeden nasıl dayanıyorsun kiBen sadece su içiyorum artık sahurda yoğurt hurmayıda bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?