Tamam negoooooo vurmayın öldümmmm benE acıyor tabii pırt sancısı kolay mı
Kardeşime eltisi almıştı biz elti çiçeği diye uydurmuştuk 2 ay bile yaşamadıAtatürk çiçeği. Bana da doğum günümde geldi 2 aya rahmetli oldu.
Seyirciye sorma hakkımı kullanıyorum
Bak kökü böyle saksının içinde. Salanıyorİyi iyi yaprağı görüyor bak maşallah
Negoooooooooo
Kurumu öyle hemen çıktı yeni gelen çiçeği hiç elleme bi süre eve alışsın şurda bi 15 gün sonra cemre zamanı değişirsin saksıyıBak kökü böyle saksının içinde. Salanıyor
Banada eltimin kızı almışKardeşime eltisi almıştı biz elti çiçeği diye uydurmuştuk 2 ay bile yaşamadı
Negoooooooooo
Vay arkadaş gaz sancısı bu kadar kötü mü yav
Hatırlat bana unuturum kuru sanki su vereyimKurumu öyle hemen çıktı yeni gelen çiçeği hiç elleme bi süre eve alışsın şurda bi 15 gün sonra cemre zamanı değişirsin saksıyı
Seni şikayet edecem domdomNe var lan yok nego
Seni şikayet edecem domdom
Banada eltimin kızı almış
Hiç gaz sancısı çekmemiş mükemmel ve nadide insan saygılarVay arkadaş gaz sancısı bu kadar kötü mü yavbende bir anda noluyor bu çocuğa diye ağlayacaktım nerdeyse
Bana görümce çiçeği olarak gelinden geldi.Eltigillerle bağlantılı olunca yaşamıyor kesin bilgi
Ayaklarini karnina bastir hafifce birak jesim hep ise yarardiTamam negoooooo vurmayın öldümmmm ben
Bebegin ya sana söylemisim gibi olduAyaklarini karnina bastir hafifce birak jesim hep ise yarardi
Alınan yer falan çok önemliBana görümce çiçeği olarak gelinden geldi.
Yaşamadı. Benim ona aldığım gül yedi veren çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?