Bir bardak kaynar suyun içine bir çay kaşığı kimyon at 10 dakika beklet dibe çöküyor zaten suyunu iç. Bakliyat vs gaz yapan yiyecek yaptığımda içerim ben. Sarın sıcak battaniyeye gelsin pırtlarAaa bunu bilmiyordum. Ben sıcak su torbası yapıyorum ve çeşitli saçma hareketler
Buna o kadar eminim ki
E tabii gazla mücadelede yorgun düşüyor bedenUyku da yapıyor mışıl mışıl uyuyor insan
Ne büyük nimetsiniz valla. Cocuklardan cok ben özledim öğretmenleriniŞimdi siz yarın bebeleri okula gönderip odaklanacaz diyorsunuz ya, işte o yolladığınız enerji deposu bebelerin başında ben durucam. Nasıl odaklanayım ha nasıl söyleyin
Senin işli çarşafın yerimmmmmm yerrrKv bizde kalacakkendi evini eltinin misafirinr tahsis edince bize davet ettik
Yatağı da güzelmişKv bizde kalacakkendi evini eltinin misafirinr tahsis edince bize davet ettik
Hele carşafın güzelliğineKv bizde kalacakkendi evini eltinin misafirinr tahsis edince bize davet ettik
Agladım valla ölüyom diyeE tabii gazla mücadelede yorgun düşüyor beden
Kv olduğu neciYatağı da güzelmiş
Onlar tekrar ütülenecekAgladım valla ölüyom diye
Kaynana işli çarşafsız yatmazSenin işli çarşafın yerimmmmmm yerrr
Vay beKaynana işli çarşafsız yatmaz
Evden neden çarşaf götürcen?Vay beben kv olunca kendi yatagimi kendim yaparim evden carsaf getiririm. Düsündürdün beni simdi
Ses etme uygulamalı gösterecek oğlum aha beyle yaptın mı haah çıktı gördün mü
Bak vururum sizi he gülmeyin la
YAw gazdan sancı mı oluyor salın gitsin kızım niye tutuyonuzOna hiç lazım olmamış bu hareket belli
Vay arkadaş neymiş bu sancıHemde hiç kolay degil
Jes geçen gün tuttu beni gaz sancısı apandisitim patladı cigerim soldu diye acile atacaktım kendimisonra anladım. Kimyon ile kendşme geldşm Kaç aylık oldu senin bebe annem benşm kıza kimyon verdi hep.
Çeken bilir gardaşVay arkadaş neymiş bu sancı
Ne tutacağım negooo içimde kanser olacağına k*cımda konser olsun be yaaaÇünkü o tutmuyordur ayıp olmasın diye garanti
Biz kibarcıklar da kıvranalım
KV ye dantelli çarşaf haaaKv bizde kalacakkendi evini eltinin misafirinr tahsis edince bize davet ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?