- 13 Ağustos 2020
- 15.691
- 89.108
- 598
- 33
Cok heycanliyiz ☻
Ona hiç lazım olmamış bu hareket belliBebegin ya sana söylemisim gibi oldu @JES
Tabi dandiği var onlarında.Alınan yer falan çok önemli
Bonus bu meşhur site çok dandik gönderiyor
Bir de benim gibi yedi değil elli yedi vereni bile öldürenler var
Canımda çekiyor işte böyle deterjan kokmuş ev peşpeşe silme sularını döküyorum ıslak perde kokusunu salıyo falanCok heycanliyiz ☻
Kız buna niye gülmedinizHikmeti büyük rabbim bazen de nasıl olduğunu anlamayacak kadar kolay oluyor
Hemde hiç kolay degilE acıyor tabii pırt sancısı kolay mı
Jes geçen gün tuttu beni gaz sancısı apandisitim patladı cigerim soldu diye acile atacaktım kendimiVay arkadaş gaz sancısı bu kadar kötü mü yavbende bir anda noluyor bu çocuğa diye ağlayacaktım nerdeyse
Dogru dedin ondan gülmediler bence bende gülmedim. Çok büyük nimetKız buna niye gülmediniz
Tefekkür için değildi aslında gülmüştümDogru dedin ondan gülmediler bence bende gülmedim. Çok büyük nimet
Şimdi bende güldümTefekkür için değildi aslında gülmüştüm
Ben onu kimyon çayı ile çözdüm içiyorum yatıyorum oh
Okşuycam ben onlarıNegoooooooooo
Ne var lan yok nego
Çünkü o tutmuyordur ayıp olmasın diye garantiEltigillerle bağlantılı olunca yaşamıyor kesin bilgi
Hiç gaz sancısı çekmemiş mükemmel ve nadide insan saygılar
Kimyonu sana tavsiye eden nadide insanı da anaydın bariHemde hiç kolay degil
Jes geçen gün tuttu beni gaz sancısı apandisitim patladı cigerim soldu diye acile atacaktım kendimisonra anladım. Kimyon ile kendşme geldşm Kaç aylık oldu senin bebe annem benşm kıza kimyon verdi hep.
Napalım hocam biraz biz biraz siz duracaksınız bu bebelerin başındaŞimdi siz yarın bebeleri okula gönderip odaklanacaz diyorsunuz ya, işte o yolladığınız enerji deposu bebelerin başında ben durucam. Nasıl odaklanayım ha nasıl söyleyin
Çok sevimli gelmedi ne yalan diyeyimEltigillerle bağlantılı olunca yaşamıyor kesin bilgi
Hiç gaz sancısı çekmemiş mükemmel ve nadide insan saygılar
NegoKimyonu sana tavsiye eden nadide insanı da anaydın bari
Aaa bunu bilmiyordum. Ben sıcak su torbası yapıyorum ve çeşitli saçma hareketlerBen onu kimyon çayı ile çözdüm içiyorum yatıyorum oh
Çünkü o tutmuyordur ayıp olmasın diye garanti
Biz kibarcıklar da kıvranalım
Uyku da yapıyor mışıl mışıl uyuyor insanBen onu kimyon çayı ile çözdüm içiyorum yatıyorum oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?