Neyse ben kör gözümü de alim kacimHasssssssss
Şeyh karısı efo gibi zengin olaydım lazer yapardımNeyse ben kör gözümü de alim kacim
Günaydın, musmutlu haftasonları olsun.
Nen var gözündeŞeyh karısı efo gibi zengin olaydım lazer yapardım
3 aylar bünyeye ne çabuk sirayet etmiş domdom mübarekKaçma Allahın emriyle git
Bulanık goruyommmmNen var gözünde
He benimki de eyle. AstigmatBulanık goruyommmm
Uykuyu doya doya alanlardan nefret ediyorummmNeyse, ben uyumaya devam. Ponçik yüreğim uykusuzluğa dayanamıyor
Vuymayınn vuymaayınnn ablalayımmmm
Doru söyle en çok yolda sevmediklerini secemedigin için üzülüyondimiHe benimki de eyle. Astigmat
Neyse, ben uyumaya devam. Ponçik yüreğim uykusuzluğa dayanamıyor
Vuymayınn vuymaayınnn ablalayımmmm
Doru söyle en çok yolda sevmediklerini secemedigin için üzülüyondimi
Rabbim şifa versin, kolaylıkla atlatırsın inşallahİnsanı korana değil de kalp ağrısı korkutuyormus. Annemleri aradım kalbim ağrıyor anne testim de pozitifmis dedim annem de babamda bir üzüldü ki gel kızım sana biz bakalım deyince daha çok ağladım.
Ben size o kötülüğü nasıl yapayım
Çocuklarım ve eşim bu gece odalar ayrıldı. Çocuklarım devamli kapıma geldi eşim götürdü.
Daha ilk günden özledim onları. Belki de çoktan bulaştırdım çünkü gün içinde kaç kere sarılırım kac kere öperim çocuklarımı bilmiyorum bile sayısını. Hastalık değil insanı korkutan ölümün gelmesi.
Ölümde değil korkutan ölürsem Allah a hesap verememe korkusu.
2 gün önce sıtma tutmuş ben de ev soğuk ısınamıyorum sanıyorum. O gün namaz kilamadim. Tuvalete gitmek bile beni titretiyordu. Dedim ki kendime sende ki bu iman namaz bile kılmaya erindigin bu iman seni cennete mi götürecek saniyorsun Nur ?
Bir taraftan bu hastalığı fırsata çevirmek de var
Bol bol düşünmek bol tefekkür ve istigfar.
Bunları buraya niye yazdım ben de bilmiyorum. Belki dertleşmek belki beni anladığınızı düşünmek belki de ettiğiniz duaların daha iyi hissettirdiğini de söylemek için.
Şu an bunları yazarken vücudum dinlenmiş ve kalbimin ağrısı dinmis hissediyorum.
En çok sevdiğim duamdir
Allah im ömrün de ölümün de hayırlısını versin.
Elbet günahsız olmayacağız ama tovbekar olarak ölmemizi nasip etsin.
Sabahınız hayır ve güzelliklerle dolu olsun.
❤❤ ❤Günaydın ❤ ❤
İyice kısıyom bennnnUlan baya körsün sen
Yalnız değilim bakGül mü yavrim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?