- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Neyse, ben uyumaya devam. Ponçik yüreğim uykusuzluğa dayanamıyor
Vuymayınn vuymaayınnn ablalayımmmm
Geçmiş olsun Nur Allah acil şifalar versinİnsanı korana değil de kalp ağrısı korkutuyormus. Annemleri aradım kalbim ağrıyor anne testim de pozitifmis dedim annem de babamda bir üzüldü ki gel kızım sana biz bakalım deyince daha çok ağladım.
Ben size o kötülüğü nasıl yapayım
Çocuklarım ve eşim bu gece odalar ayrıldı. Çocuklarım devamli kapıma geldi eşim götürdü.
Daha ilk günden özledim onları. Belki de çoktan bulaştırdım çünkü gün içinde kaç kere sarılırım kac kere öperim çocuklarımı bilmiyorum bile sayısını. Hastalık değil insanı korkutan ölümün gelmesi.
Ölümde değil korkutan ölürsem Allah a hesap verememe korkusu.
2 gün önce sıtma tutmuş ben de ev soğuk ısınamıyorum sanıyorum. O gün namaz kilamadim. Tuvalete gitmek bile beni titretiyordu. Dedim ki kendime sende ki bu iman namaz bile kılmaya erindigin bu iman seni cennete mi götürecek saniyorsun Nur ?
Bir taraftan bu hastalığı fırsata çevirmek de var
Bol bol düşünmek bol tefekkür ve istigfar.
Bunları buraya niye yazdım ben de bilmiyorum. Belki dertleşmek belki beni anladığınızı düşünmek belki de ettiğiniz duaların daha iyi hissettirdiğini de söylemek için.
Şu an bunları yazarken vücudum dinlenmiş ve kalbimin ağrısı dinmis hissediyorum.
En çok sevdiğim duamdir
Allah im ömrün de ölümün de hayırlısını versin.
Elbet günahsız olmayacağız ama tovbekar olarak ölmemizi nasip etsin.
Sabahınız hayır ve güzelliklerle dolu olsun.
❤❤ ❤Günaydın ❤ ❤
Annemde içinde tutsun da dert mi olsun derNe tutacağım negooo içimde kanser olacağına k*cımda konser olsun be yaaa
Kaynanaya böyle hizmet mi edilir,alıştırma tepene çıkar,soğuk davranmaki daha gelmesin derlerEl bebek gül bebek baktım ahha fotoyla da kanıtlı amelyatlı ameleyatlı sakız gibi dantelli çarşaf serdim ütüsünü düşünmeyip kıydım takımlarıma
Ama o osu... osu... yattı derdim
Cevap
Kaynananı boşa....
Derler
Çok geçmiş olsun. O korku hepimizi sarıyor sarsınki kendimize gelelim. Bana hem babanın acısı hem korona nasıl dayandın nasıl ayakta durdun diyorlar hep,Kuran okudum sürekli Kuran okudum ben o süreçte. Dua etmek iyi geliyor, namaz kılmak. Geçer inşallah kendini üzme.İnsanı korana değil de kalp ağrısı korkutuyormus. Annemleri aradım kalbim ağrıyor anne testim de pozitifmis dedim annem de babamda bir üzüldü ki gel kızım sana biz bakalım deyince daha çok ağladım.
Ben size o kötülüğü nasıl yapayım
Çocuklarım ve eşim bu gece odalar ayrıldı. Çocuklarım devamli kapıma geldi eşim götürdü.
Daha ilk günden özledim onları. Belki de çoktan bulaştırdım çünkü gün içinde kaç kere sarılırım kac kere öperim çocuklarımı bilmiyorum bile sayısını. Hastalık değil insanı korkutan ölümün gelmesi.
Ölümde değil korkutan ölürsem Allah a hesap verememe korkusu.
2 gün önce sıtma tutmuş ben de ev soğuk ısınamıyorum sanıyorum. O gün namaz kilamadim. Tuvalete gitmek bile beni titretiyordu. Dedim ki kendime sende ki bu iman namaz bile kılmaya erindigin bu iman seni cennete mi götürecek saniyorsun Nur ?
Bir taraftan bu hastalığı fırsata çevirmek de var
Bol bol düşünmek bol tefekkür ve istigfar.
Bunları buraya niye yazdım ben de bilmiyorum. Belki dertleşmek belki beni anladığınızı düşünmek belki de ettiğiniz duaların daha iyi hissettirdiğini de söylemek için.
Şu an bunları yazarken vücudum dinlenmiş ve kalbimin ağrısı dinmis hissediyorum.
En çok sevdiğim duamdir
Allah im ömrün de ölümün de hayırlısını versin.
Elbet günahsız olmayacağız ama tovbekar olarak ölmemizi nasip etsin.
Sabahınız hayır ve güzelliklerle dolu olsun.
❤❤ ❤Günaydın ❤ ❤
Gözlük al ful hd ye geçKız yok birşey sadece az fluuu görüyommm
Allah kolaylık versin canım bir an önce alışır umarım.Günaydın kızlar benim gece bıraktırma işi başarısız oldu. Sabah sinirli uyandım bugün eşime çok gıcığım
Ne ödev versem acabaEki Görüntüle 3001165
Günaydın
Eki Görüntüle 3001164
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Mikan
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
BereliPenguen
Ben yatma ödevini aldım var mı öyle bir ödev negomNe ödev versem acabaEki Görüntüle 3001165
Olabülürpencere önü silelim mi negom.
bizim yan binayı yıktılar her yer toz
odak noktası gelecek diye bisey diyemiyorum nasılsa her yer temizlenecek
Tabii sanagünaydın efenimçok güzel kedi bana mı aldın negom
7 gün diye biliyorum. Hayat eve sığarı yükle orda yazıyor.Ben yatma ödevini aldım var mı öyle bir ödev negomaksama kadar yatsam dışarı da çıkamıyoruz ki yasak diye.
Kac güne düştü karantina bilen var mı bana bir şey demediler.
7 gün diye biliyorum. Hayat eve sığarı yükle orda yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?