Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayır yani hazırolda mı yatacağdıııı gadın

Tabi osura osura yatacak

Hastanedeki asistanlar soru sordum sorfuguma pişman oldum
Bı daha da sormam zaten bakalm. Gidişat ne göstericek
Ufak şeyler motivemi bozamaz
Yok kız misafiri ben cagirdim zaten

Selam canlar 11 sayfa yazışma olmuş okuyamadim valla
Ama bı hamarattim bugün saat ,3 de yemeğe başladım 6 buçukta masam herşeyin hazırdı 15 kişi ağırladım
Tabi yemeğe sıra da gelmedi demin yedim
Yemek isi bitince Silva mutfak beziyle dolapları sildim
Ocak tezgah silindi
Bulaşıkları makineye attım diğer çay ve kahve fasılların hepsini elde yıkadım yerleştirdim
Misafir gitti önce biraz atistirdim tabi
Sonra da yine silva beziyle dolapları sildim
Ocak tezgah arkası
Lavabo silindi
Buzdolabı silndi
Tezgah silindi
Akıllı sehpayi ve sandaleye masalari da sildim ( Tezgah buzdolabı masa yagcozle tabi bı de bulaşık Makinesi
Mutfağın haftalık Temizligini hallettim mis gibi oldu her yer bı tek yerleri süpürme ve silme kaldı
Kuruyan çamaşırları yerleştirdim (gündüz)
Yarın yine yıkancak var tabi
Üstün körü klozet lavabo da temzlendi ama yarın dip köşe yaparım inşallah
Ayy çok yoruldum ama mutfağı görünce değdi

hayırdır canım, niye üzdüler seni
Canim ya ben ameliyat oldumya prof doktrsa onun hastasıyım o takip eder diye düşünüyordum ama hep başka doktora randevu çıkıyor

Prof doktora mesaj atmıştım onun söylediği şekilde randevu aldım aşılama raporu yazdı rapor çıkınca ilaçları aldım sonrasında hep diğer öğretim üyesi doktor bakıyor bugün sordum bana bakan doktorun hemşiresi ne mi ne
Takipli hastasın emek hoca ultsrsona bakmaz flan dedi rahatladım
İçeri girdim ultrasonla bakan doktora soru sorablrmiyim dedim emek hoca takibinde dimi dedim. Aşılama olcak cinsinden sordum

Aşılama kim denk gelirse emek hocayla alakası yok dedi

Rapor cikcagi zamanda orda bı kadına denk gelmiştim onun ilk gelişi değilmiş
Assitsnlar takibi yapıyor ama baş emek hoca demişti

Şimdi böyle diyince de aklım karıştı net cevap alamdim

Aynı hocada olan bı arkadaş var aynı gün farklı ameliyat olduk arkadaş olduk sağolsun

O da emek hoca takip ediuor demişti
Aşılama ve tüp bebeği emek hoca yapıyor dedi o asilamayi başka hastanede olmuştu Baska devlette

Buranın en iyisi adam onun takibindemiyim değilmiyim bunu öğrenmeye çabaladım ama bı var bı yok dendi kafam allak bullak oldu

Benle aynı gün ameliyat olan kız tüp bebek olcak ondan net cevabu alırım ancak
Ama aşılama kim denk gelirse o mu yapıyor bilemiyorum böyle denklemsizldeyim yani

Tamam tutma ihtimali düşük dedi doktor ama belli de olmaz
Arkadas da dedi takma kafana
Bende de uçtu gitti zaten sinir çoktan

Şu iki aşılama bı hayirlsiyla bitsin de umarım dedikleri gibi prof hoca tüp bebek konusunda baştadır umarım

Arkadaşın yaptırdığı asılama da da prof uzaktan takipteymis birebir aşılamayı o yapmamış

Belki prosedür böyledir sadece tüp bebeği prof hoca yapıyordur dedik
,
Zamanla anlicaz uzun oldu baya

Rabbim emeklerini çabanı görüyor sadece senin için en hayırlı zamanını bekliyor Dua ettim sana

Çok tanıdık bunlar bana iyi ki geçmiş sıkıntın. Kontrolü asistanlar yapsa da hem aşılama hem tüp transferini doktor kendi yapıyor canım. Endişe etme. Zaten 2 dakikalık iş hastayı hazırlıyorlar, hop içeri yolluyorlar malzemeyi

İnşallah emeklerinin ve dualarının karşılığını alırsın canım.

Ben de çok yorgunum bu aralar ne doktor yüzü göresim var ne tedavi. Bazen galiba benim olmayacak diye geçiriyorum içimden, sonra öyle olmaz inşallah diye dua ediyorum. Bilmiyorum, biraz zamana ihtiyacım varr sanırım saldım artık

İnşallah burda da öyledir canım ya kısa bı işlem tabi de ne bliyim saçma sapan takıntı bende ki de elimde değil panik yapıyorum

Yorucu sureclermis evet daha baslamadan yoruyor beni
Umarim canım hepimiz alalım kim istiyosa rabbim hayırlısıyla versin
İnşallah

O duygu bir süre hepimizde oluyor canım. Sonra mecburen güç bulup ayağa kalkıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…