Ben bunları saklar sen zahmet etme ben getirdim derdimVay beben kv olunca kendi yatagimi kendim yaparim evden carsaf getiririm. Düsündürdün beni simdi
El bebek gül bebek baktım ahha fotoyla da kanıtlı amelyatlı ameleyatlı sakız gibi dantelli çarşaf serdim ütüsünü düşünmeyip kıydım takımlarımaKV ye dantelli çarşaf haaa
Koşun Kızlar bdv ye
Hayır yani hazırolda mı yatacağdıııı gadınEl bebek gül bebek baktım ahha fotoyla da kanıtlı amelyatlı ameleyatlı sakız gibi dantelli çarşaf serdim ütüsünü düşünmeyip kıydım takımlarıma
Ama o osu... osu... yattı derdim
Cevap
Kaynananı boşa....
Derler
Sen de azıcık benim yanımda dur ne vardaHayır yani hazırolda mı yatacağdıııı gadın
Tabi osura osura yatacak
Sende onun Toto’ya ayrı al çarşaf tek o kullansınSen de azıcık benim yanımda dur ne varda
Bize gelince nohut fasülye yimesin canım
Dantelime osurmasın
Hastanedeki asistanlar soru sordum sorfuguma pişman oldumTamam yiğidim 3 gün yapalım siz pazartesi başlayın ben yarın5 günde hallederim herhalde inşallah
5 iyidir yarın başlıyorum çaktırmadan Çarşamba sizinle jübile yaparım
Canını ne şıktı canım hastanedekiler mi yoksa gelecek misafir mi ?
Aynen kuzum yaNe oldu kız kim sinirlendirdi hastanedekiler değil mı?
Canim ya ben ameliyat oldumya prof doktrsa onun hastasıyım o takip eder diye düşünüyordum ama hep başka doktora randevu çıkıyorhayırdır canım, niye üzdüler seni
Rabbim emeklerini çabanı görüyor sadece senin için en hayırlı zamanını bekliyorCanim ya ben ameliyat oldumya prof doktrsa onun hastasıyım o takip eder diye düşünüyordum ama hep başka doktora randevu çıkıyor
Prof doktora mesaj atmıştım onun söylediği şekilde randevu aldım aşılama raporu yazdı rapor çıkınca ilaçları aldım sonrasında hep diğer öğretim üyesi doktor bakıyor bugün sordum bana bakan doktorun hemşiresi ne mi ne
Takipli hastasın emek hoca ultsrsona bakmaz flan dedi rahatladım
İçeri girdim ultrasonla bakan doktora soru sorablrmiyim dedim emek hoca takibinde dimi dedim. Aşılama olcak cinsinden sordum
Aşılama kim denk gelirse emek hocayla alakası yok dedi
Rapor cikcagi zamanda orda bı kadına denk gelmiştim onun ilk gelişi değilmiş
Assitsnlar takibi yapıyor ama baş emek hoca demişti
Şimdi böyle diyince de aklım karıştı net cevap alamdim
Aynı hocada olan bı arkadaş var aynı gün farklı ameliyat olduk arkadaş olduk sağolsun
O da emek hoca takip ediuor demişti
Aşılama ve tüp bebeği emek hoca yapıyor dedi o asilamayi başka hastanede olmuştu Baska devlette
Buranın en iyisi adam onun takibindemiyim değilmiyim bunu öğrenmeye çabaladım ama bı var bı yok dendi kafam allak bullak oldu
Benle aynı gün ameliyat olan kız tüp bebek olcak ondan net cevabu alırım ancak
Ama aşılama kim denk gelirse o mu yapıyor bilemiyorum böyle denklemsizldeyim yani
Tamam tutma ihtimali düşük dedi doktor ama belli de olmaz
Arkadas da dedi takma kafana
Bende de uçtu gitti zaten sinir çoktan
Şu iki aşılama bı hayirlsiyla bitsin de umarım dedikleri gibi prof hoca tüp bebek konusunda baştadır umarım
Arkadaşın yaptırdığı asılama da da prof uzaktan takipteymis birebir aşılamayı o yapmamış
Belki prosedür böyledir sadece tüp bebeği prof hoca yapıyordur dedik
,
Zamanla anlicazuzun oldu baya
Teşekkür ederim canımRabbim emeklerini çabanı görüyor sadece senin için en hayırlı zamanını bekliyor
Allah hayırlı kapılar açsın canımHastanedeki asistanlar soru sordum sorfuguma pişman oldum
Bı daha da sormam zaten bakalm. Gidişat ne göstericek
Ufak şeyler motivemi bozamaz
Yok kız misafiri ben cagirdim zaten
Amin. Canım Allah razı olsunAllah hayırlı kapılar açsın canım
Çok tanıdık bunlar banaCanim ya ben ameliyat oldumya prof doktrsa onun hastasıyım o takip eder diye düşünüyordum ama hep başka doktora randevu çıkıyor
Prof doktora mesaj atmıştım onun söylediği şekilde randevu aldım aşılama raporu yazdı rapor çıkınca ilaçları aldım sonrasında hep diğer öğretim üyesi doktor bakıyor bugün sordum bana bakan doktorun hemşiresi ne mi ne
İçeri girdim ultrasonla bakan doktora soru sorablrmiyim dedim emek hoca takibinde dimi dedim. Aşılama olcak cinsinden sordum
Aynı hocada olan bı arkadaş var aynı gün farklı ameliyat olduk arkadaş olduk sağolsun
Aşılama ve tüp bebeği emek hoca yapıyor dedi o asilamayi başka hastanede olmuştu Baska devlette
Buranın en iyisi adam onun takibindemiyim değilmiyim bunu öğrenmeye çabaladım ama bı var bı yok dendi kafam allak bullak oldu
Ama aşılama kim denk gelirse o mu yapıyor bilemiyorum böyle denklemsizldeyim yani
Şu iki aşılama bı hayirlsiyla bitsin de umarım dedikleri gibi prof hoca tüp bebek konusunda baştadır umarım
Arkadaşın yaptırdığı asılama da da prof uzaktan takipteymis birebir aşılamayı o yapmamış
,
İnşallah emeklerinin ve dualarının karşılığını alırsın canım.Canim ya ben ameliyat oldumya prof doktrsa onun hastasıyım o takip eder diye düşünüyordum ama hep başka doktora randevu çıkıyor
,
İnşallah burda da öyledir canım ya kısa bı işlem tabi de ne bliyim saçma sapan takıntı bende ki de elimde değil panik yapıyorumÇok tanıdık bunlar banaiyi ki geçmiş sıkıntın. Kontrolü asistanlar yapsa da hem aşılama hem tüp transferini doktor kendi yapıyor canım. Endişe etme. Zaten 2 dakikalık iş hastayı hazırlıyorlar, hop içeri yolluyorlar malzemeyi
Senin işli çarşafın yerimmmmmmb
İnşallah emeklerinin ve dualarının karşılığını alırsın canım.
Ben de çok yorgunum bu aralar ne doktor yüzü göresim var ne tedavi. Bazen galiba benim olmayacak diye geçiriyorum içimden, sonra öyle olmaz inşallah diye dua ediyorum. Bilmiyorum, biraz zamana ihtiyacım varr sanırım saldım artık
İnşallah canım inşallahYorucu sureclermis evet daha baslamadan yoruyor beni
Umarim canım hepimiz alalım kim istiyosa rabbim hayırlısıyla versin
İnşallah
O duygu bir süre hepimizde oluyor canım. Sonra mecburen güç bulup ayağa kalkıyoruzİnşallah emeklerinin ve dualarının karşılığını alırsın canım.
Ben de çok yorgunum bu aralar ne doktor yüzü göresim var ne tedavi. Bazen galiba benim olmayacak diye geçiriyorum içimden, sonra öyle olmaz inşallah diye dua ediyorum. Bilmiyorum, biraz zamana ihtiyacım varr sanırım saldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?