- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
O istediği zaman da ben bi bahane bulayım demi
İnşallah daha iyi olursun canımİyi ki varsınız kızlar.
Bugün Allah a şükür daha iyi gibiyim.
Hastalıklar da bir misafir gelip gidiyor işte.
Birkaç gün sonra tekrar deneyeceğim artık nego bugün gece dayanamayıp verdim inşallah başarırım bir dahakineAllah kolaylık versin canım bir an önce alışır umarım.
Banyo dolabı temizlemeNe ödev versem acabaEki Görüntüle 3001165
Sen ve bir kaç arkadas da aynı şeyi yazınca vazgeçtim istirahata devamSelammmm
i p e k Çok geçmiş olsun İyi hissedersem temizlik falan demişsin ama yorma kendini bu pislik hastalıkta iyi hissedip birden halsizleşiyormuş insan.
Gece beslenmesini mi bırakmaya çalışıyorsun kuzumBirkaç gün sonra tekrar deneyeceğim artık nego bugün gece dayanamayıp verdim inşallah başarırım bir dahakine
Banyo dolabı temizleme
Yok canım tamamen kesmeye çalışıyorum. Gündüzü bıraktık zaten artık gündüz vermiyorum alıştı sayılır bir tek uyku vakti biraz zorluyor.Gece beslenmesini mi bırakmaya çalışıyorsun kuzum
Çok geçmiş olsun canım ❤geçmişi okuyamadım covit olmuşsun Allah şifa versin.Sakın ha kendini yormuyorsun uzanıp dinlenip bol bol beslenip su içiyorsun.☺ Bu hastalık öyle birşey ki yorduğun zaman kendini etkisini daha çok gösteriyor.Bi iyisin bi kötüsün öyle bi hastalık.Sen ve bir kaç arkadas da aynı şeyi yazınca vazgeçtim istirahata devam
Ben de öyleyim canım bi akrabam var ev hanımı akşama kadar o ev bu ev geziniyorlar iş güç yok.Biz neden böyleyiz yahu.Yinede hiçbir iş yetişmiyor ev dağınık falanKurban olduğum Allah beni hiç oturmayayım yorgunluktan topuklarım sızlasın deyiii yaratmış
Ev hanımları akşama kadar yatıyor diye çamur atanlar çok güzel andım siziev hanımı olasınız da göresiniz dünya kaç bucak
Bu gece verdiysen 2 3 gün vermeye devam et. Sonra verme. Bu aşamada da sakın su vereyim unutsun deme suya alışırYok canım tamamen kesmeye çalışıyorum. Gündüzü bıraktık zaten artık gündüz vermiyorum alıştı sayılır bir tek uyku vakti biraz zorluyor.
Ilk fırsatta at kendini kırlara yeşil çimenlere benim yerime de gez uzan cimlerin üstüne mis gibi oksijenS.a kızlar bugün aniden misafirler geldi ev bomba atılmış gibiydi utancımı anlatamamHava mis güllük gülistanlık tam iş yapacağım maalesef yine kaldı. Fındıklı portakallı kek yapmıştım çay yaptım kuruyemiş hurma lokum indirdim kv de börek getirdi bi tabak misafirler için eşimin halalarıydı gelenler bi şekilde idare ettim.Bu ara çok misafir geliyo çok yorgunum.Eşiminde işleri yoğun birlikte temizleyecektik yapamadık.Kız hiç durmuyor ya kusuyor ya gaz ya uykusuzluktan ağlıyor.Tüm gün böyle psikolojikmen çok çöktüm sanki herşey olumsuz olacakmış hiçbir şey düzelmeyecekmiş hissi geliyor.Dün babamı aradım iş dönüşü bizi aldı annemlere biraz oturdum kendime geldim.Kış bize hiç iyi gelmedi.Hep evdeyim bunalıyorum.
Ne güzel olur canım biraz daha havalar ısınmasını bekliyorum.Neyseki Adana çabuk ısınıyor.☺ Martın ortası tamamdır artıkIlk fırsatta at kendini kırlara yeşil çimenlere benim yerime de gez uzan cimlerin üstüne mis gibi oksijen
Bunalıma birebir çözüm.
Ben de ki hayaller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?