- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
İş yeri çok soğuk diye 2 gündür aşırı öksürüyorum yine. Kendime dutla ayva kaynattım şimdi. Gündüz biraz temizlik yaptım.
Geçmiş olsun canımİş yeri çok soğuk diye 2 gündür aşırı öksürüyorum yine. Kendime dutla ayva kaynattım şimdi. Gündüz biraz temizlik yaptım.
Yok canım sadece tayt giyiniyorum. Yetmiyor demekkiGeçmiş olsun teyocum yün termal falan giyiyomusun?
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Kız tayt napar oraların soğuğuna termal ya da direk yünlü içlik al ince oluyo onlar kıyafetin altından rahatsız etmezdeYok canım sadece tayt giyiniyorum. Yetmiyor demekki
Denemek lazim mantikli
Haklısın canım, öyle yapayım en iyisiKız tayt napar oraların soğuğuna termal ya da direk yünlü içlik al ince oluyo onlar kıyafetin altından rahatsız etmezde
Çok geçmiş olsun.İş yeri çok soğuk diye 2 gündür aşırı öksürüyorum yine. Kendime dutla ayva kaynattım şimdi. Gündüz biraz temizlik yaptım.
Çok şükürHey yavrum heymerceklerim pazardan Alllahım korusun nazardan
Hsyırlı olsun ismini değişmişsinMerhaba.
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Havluları yıkadım,
Hastayken eşimin yattığı yatak ve yastık alezini, yorganı, nevresimi yıkadım, yastığını havalandırdım,
Günlerdir bekleyen çamaşırları katlayıp yerlerine yerleştirdim. Birkaç makina daha var. Hepsini bitiremedim,
Karantina sürem dün bitmişti. Kızımı hava almaya çıkardım. Yürüyüş yapmak iyi geldi,
Çöpleri attım.
Çok gemiş olsun canımİş yeri çok soğuk diye 2 gündür aşırı öksürüyorum yine. Kendime dutla ayva kaynattım şimdi. Gündüz biraz temizlik yaptım.
Ben bazen sirke ve karbonatla bazen yağ çözücüyle temizliyorum. Bir ara domolun fırın temizleyicisini kullandım ama onu arındırmak çok zor oluyorduKızlar okuyan fırınını nasıl temizliyor yazabilir mi ? Benim kendinden ocaklı Beko
Hafif ılıkta çalıştır biraz yağ çöz fışkırt biraz beklet sil bazı fırınlar sökülüyor sökülüyorsa çıkar yıka sökülmüyorsa bir kaç kez iyice durla ,Kızlar okuyan fırınını nasıl temizliyor yazabilir mi ? Benim kendinden ocaklı Beko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?