Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim pek tadım yok geçmeyen öksürüğüm yordu. Sandalyede oturmaktan sırtım falan ağrıyor kaç gündür. Dün çamaşır suyuyla uğraştım mecburen ve sonuç yine tıkandım, zaten aylardır geçmiyor öksürüğüm ama böyle ekstra tıkanıyorum bazen.

Geçmiş olsun negom alerjik tıkanma heralde dimi dışarı çıkmak iyi geliyomu böyle zamanda denedin mi? Astımlılara tavsiye edilir oksijeni bol bi yere çıkmak falan

Maske taksaydın keşke canım bi nebze iyi geliyor

Kuran okuyorum canım masada. Çoğalttım bu ara
Oyy o çok fena nego sandalye koltuk farketmiyo eğimli durunca zorlanıyor.
Kremin var mı sürse eşin bi de ilaç alırsan faydası olur.
Şey yapman lazım iki yastık üstüne kuranı koyup arkana yaslanıp mümkün olduğu kadar dik okuman lazım.
Ya da pc den arkana yaslanıp okuycan.

Günaydın kızlar❤
Tamamdir odak noktasi mutfak cok iyi oldu dolapların ihtiyaci vardi.
Cok gecmis olsun canim

Ya hiç farkında olmadan eğiliyorum alışmış vücut yamuk durmaya
Sırtım çok fenaydı bugünde kalçam. Oğlan iyi yapıyor sırtıma masajı,eşim kıracak gibi yapıyor

Doğru valla koridora doluyor özellikle kış olduğu için çok açamıyoruz da
Bence de artık ihmal etme git bi randevu bak hemen
O da uzun önce dahiliyeye bul randevu sonra o alerjiye sevk edecek ooo uzun iş. Korona mahvetti her şeyi. Tak diye randevu alır giderdim ya da aynı gün gider numara alırdım. Şimdi ara ki bulasın

Ya hiç farkında olmadan eğiliyorum alışmış vücut yamuk durmaya
Sırtım çok fenaydı bugünde kalçam. Oğlan iyi yapıyor sırtıma masajı,eşim kıracak gibi yapıyor

Kim yaparsa yapsın bak bi yarım saattir tel elimde ensemde yanma başladı benimde aşağı doğru iniyor
Şimdi bu pozisyonda ısrar edersem sırtımın ortasına iniyor yanma.
Yıllar önce ilk gittiğim yaşlı bi dr hep burnun havada gibi duracaksın demişti.

Gülüyorum artık neydim. Bi etoti yuvarlıycam kahvaltıdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…