Geçmiş olsun negom alerjik tıkanma heralde dimi dışarı çıkmak iyi geliyomu böyle zamanda denedin mi? Astımlılara tavsiye edilir oksijeni bol bi yere çıkmak falanBenim pek tadım yok geçmeyen öksürüğüm yordu. Sandalyede oturmaktan sırtım falan ağrıyor kaç gündür. Dün çamaşır suyuyla uğraştım mecburen ve sonuç yine tıkandım, zaten aylardır geçmiyor öksürüğüm ama böyle ekstra tıkanıyorum bazen.
Bugün çıkacam okul için bakalımGeçmiş olsun negom alerjik tıkanma heralde dimi dışarı çıkmak iyi geliyomu böyle zamanda denedin mi? Astımlılara tavsiye edilir oksijeni bol bi yere çıkmak falan
Kuran okuyorum canım masada. Çoğalttım bu araGünaydın
Nego sandalyede neden oturuyorsun?
Maske taksaydın keşke canım bi nebze iyi geliyorBenim pek tadım yok geçmeyen öksürüğüm yordu. Sandalyede oturmaktan sırtım falan ağrıyor kaç gündür. Dün çamaşır suyuyla uğraştım mecburen ve sonuç yine tıkandım, zaten aylardır geçmiyor öksürüğüm ama böyle ekstra tıkanıyorum bazen.
Oyy o çok fena nego sandalye koltuk farketmiyo eğimli durunca zorlanıyor.Kuran okuyorum canım masada. Çoğalttım bu ara
Yok canım ya evin içinde kokusu kalıyor o bile yetiyor. Niye gitmiyorsam doktora bende hata.Maske taksaydın keşke canım bi nebze iyi geliyor
Günaydın kızlar❤7 şubat ödevi
Ödevleri odak noktasına göre vericem.
Mutfak dolap içlerini düzenleyip silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Mikan
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
BereliPenguen
Cok gecmis olsun canimBenim pek tadım yok geçmeyen öksürüğüm yordu. Sandalyede oturmaktan sırtım falan ağrıyor kaç gündür. Dün çamaşır suyuyla uğraştım mecburen ve sonuç yine tıkandım, zaten aylardır geçmiyor öksürüğüm ama böyle ekstra tıkanıyorum bazen.
Ya hiç farkında olmadan eğiliyorum alışmış vücut yamuk durmayaOyy o çok fena nego sandalye koltuk farketmiyo eğimli durunca zorlanıyor.
Kremin var mı sürse eşin bi de ilaç alırsan faydası olur.
Şey yapman lazım iki yastık üstüne kuranı koyup arkana yaslanıp mümkün olduğu kadar dik okuman lazım.
Ya da pc den arkana yaslanıp okuycan.
Sağol canım çürüdüm iyiceGünaydın kızlar❤
Tamamdir odak noktasi mutfak cok iyi oldudolapların ihtiyaci vardi.
Cok gecmis olsun canim
Sen cürür müsün tas gibi hatunsunSağol canım çürüdüm iyice
Doğru valla koridora doluyor özellikle kış olduğu için çok açamıyoruz daYok canım ya evin içinde kokusu kalıyor o bile yetiyor. Niye gitmiyorsam doktora bende hata.
Ahh nerde eski taş negoSen cürür müsün tas gibi hatunsun
Boyle de sapık gibi oldu ama
O da uzun önce dahiliyeye bul randevu sonra o alerjiye sevk edecek ooo uzun iş. Korona mahvetti her şeyi. Tak diye randevu alır giderdim ya da aynı gün gider numara alırdım. Şimdi ara ki bulasınDoğru valla koridora doluyor özellikle kış olduğu için çok açamıyoruz da
Bence de artık ihmal etme git bi randevu bak hemen
Ya hiç farkında olmadan eğiliyorum alışmış vücut yamuk durmaya
Sırtım çok fenaydı bugünde kalçam. Oğlan iyi yapıyor sırtıma masajı,eşim kıracak gibi yapıyor
Neyi ılıkta çalıştırayım anlamadımHafif ılıkta çalıştır biraz yağ çöz fışkırt biraz beklet sil bazı fırınlar sökülüyor sökülüyorsa çıkar yıka sökülmüyorsa bir kaç kez iyice durla ,
Yağ çözü fıslatınca sıcakta daha iyi çözülsünler diye fırını az ısıt diyorNeyi ılıkta çalıştırayım anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?