Nego çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda şikayetlerin geçer.Benim pek tadım yok geçmeyen öksürüğüm yordu. Sandalyede oturmaktan sırtım falan ağrıyor kaç gündür. Dün çamaşır suyuyla uğraştım mecburen ve sonuç yine tıkandım, zaten aylardır geçmiyor öksürüğüm ama böyle ekstra tıkanıyorum bazen.
Ağlama yav yaşıyorum hala
Boyun fıtığın da vardı sanki.Kuran okuyorum canım masada. Çoğalttım bu ara
Sağol canımNego çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda şikayetlerin geçer.
Yok olmadıGünaydın
Sabah girdim ama mesaj bölümü açılmadı bi türlü. Size de öyle oldu mu?
Öyle deniycem bugün bakalımBoyun fıtığın da vardı sanki.
Kanepe koltuk da okumaya çalış .
Sandalye rahatsız eder tabi.
Dinlenmelisin.Benim pek tadım yok geçmeyen öksürüğüm yordu. Sandalyede oturmaktan sırtım falan ağrıyor kaç gündür. Dün çamaşır suyuyla uğraştım mecburen ve sonuç yine tıkandım, zaten aylardır geçmiyor öksürüğüm ama böyle ekstra tıkanıyorum bazen.
Koskoca kk sadece beni mi kabul etmedi yaniYok olmadı
Geçmiş olsun negom Allah şifa versinBenim pek tadım yok geçmeyen öksürüğüm yordu. Sandalyede oturmaktan sırtım falan ağrıyor kaç gündür. Dün çamaşır suyuyla uğraştım mecburen ve sonuç yine tıkandım, zaten aylardır geçmiyor öksürüğüm ama böyle ekstra tıkanıyorum bazen.
Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Mutfak dolabının altı sökülüyor muymuşMutfak dolabının en altını söktüm sonunda öyle bir yapmışlar ki sökemiyordum. Anaaam bayılazaaam o kir ıyyyyy. Kabasını yağ çözme sildim, çamaşır suyu sıktım beklesin
Doktora gitmelisin nego. :/Benim pek tadım yok geçmeyen öksürüğüm yordu. Sandalyede oturmaktan sırtım falan ağrıyor kaç gündür. Dün çamaşır suyuyla uğraştım mecburen ve sonuç yine tıkandım, zaten aylardır geçmiyor öksürüğüm ama böyle ekstra tıkanıyorum bazen.
ZorDinlenmelisin.
En alt kısım var ya yerle birleşen yer orasıGeçmiş olsun negom Allah şifa versin
Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Mutfak dolabının altı sökülüyor muymuşama neden ki
Aldım canım randevu. Aynı güne hepsine bulsam ne güzel olurDoktora gitmelisin nego. :/
NegooooooooAğlama yav yaşıyorum hala
Buzdolabının diyorsun demi? Mutfak dolabının altı nasıl çıkar kiEn alt kısım var ya yerle birleşen yer orası
Gerçekten güzel olur :SAldım canım randevu. Aynı güne hepsine bulsam ne güzel olur
Ne bağırıyon beeNegoooooooo
Hayır mutfak dolabıBuzdolabının diyorsun demi? Mutfak dolabının altı nasıl çıkar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?