E tabi oturduğum yerde süpürge başlığı söktüm tamir ettimBoş muydun gerçekten ? Sen o arada da yapmışsındıe birşeyler
Nego sayende yeni bir şey daha öğrendim. Bebeyi uyıtunca biraz ders mi çalışsam yoksa dolap içlerine devam mı etsem diyordum ama orayı denicem çıkarmayı
Benim de buydu ama almadım ne zamandır. 20 küsür olmuş NegoooooBen bunu seviyorum fırında aspiratörde canım.
Ben biliyorum kiE tabi oturduğum yerde süpürge başlığı söktüm tamir ettim
Ses yapıyo diyeYine kıskandıEki Görüntüle 3002221
Pisliği görünce kriz geçirmeNego sayende yeni bir şey daha öğrendim. Bebeyi uyıtunca biraz ders mi çalışsam yoksa dolap içlerine devam mı etsem diyordum ama orayı denicem çıkarmayı
Ben de bi ara oturma odası süpürüp geri döndüm. Akşama ne yemek yapcazMutfak diye niyetlenip salonda buldum kendimi
MakarnaBen de bi ara oturma odası süpürüp geri döndüm. Akşama ne yemek yapcaz
Ben de öyle düşünmüştümMakarna
Benimki büyükElektirk ler gitti bi ara direk mutfaga girdim üst dolaplar bitti. Küçük mutfağın faydaları
Ben korona olduktan sonra çamaşır suyu beni çok rahatsız etmeye başladıÇamaşır suyu koymuştum ikinci suya tuhaf yaptı bogazımı. Koymucam bir daha. Eskiden su niyetine içsem bir iey yapmazdı. Yaşlandım A dostlar
Sadece aspiratör üstündeki dolaba bi su yaptım öyle bi duruma girmiş dolaplar en son ne zaman sildim içini bilmiyorum ama uzun zaman olmuş belli.
Bugün biraz rahatsızım kendimi hiç iyi hissetmiyorum nego.7 şubat ödevi
Ödevleri odak noktasına göre vericem.
Mutfak dolap içlerini düzenleyip silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Selam canlr şimdi geldim doktordan
Geçen haftaki sorumun cevabınida aldım evet emek hoca veriyomus kararları onun gözetiminde herşey
Yumurtam çokmuş ve dozu arttirdilar 2 toz 1 su sekkinde Perşembe yine gidicem
Çok olması da sorun dedi doktor
Olmadı tüp bebek dedi ki zaten amacimzi tüp bebek aslında
Mevlam neylerse guzel eyler
Sağol canım hic yumurta olmamasindan iyi bı nebze şimdi hepsinin birden çatlamasını onliceklermis kg da var haliyle o da zorluyor bakalm ne olcak Perşembe gittiğim deHayırlısı olsun hakkında o olmadı şunu deneriz diyebilmekde bir nimet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?