Bugün biraz rahatsızım kendimi hiç iyi hissetmiyorum nego.
Ödevleri alamicam. Bazı sıkıntılarımda var çok üzgünüm insalllah geçer
Bebeli okula gitti geldi ücretsiz izin dilekçemi verdimHava güneşli yumuşak açtım camları tam temizlik yapılacak hava ama benim sırt pert. Bebeliler gibi dinlene dinlene yapıcam mutfağı
Öyle yapmaya çalışıyorum canım küçük yastıklar kullanıyorum.Emzirme cidden zor iş ama çok güzel tabi.☺Sırtını muhakkak destekle canım emzirdiğin yöndeki dizini kolunun altına Çek boynuna Koluna fazla yük binmesin
Neyin var canım anlatmak istersen yaz.Neyse sorunlar sıkınyılar çözülür inş.Bugün biraz rahatsızım kendimi hiç iyi hissetmiyorum nego.
Çok uğraşıyormuşsun canım Allah güç kuvvet versin sana.Bizim oğlanda yarın anasınıfina başlayacak bakalım inş.yapabiliriz hastalık falan olmaz.Tüm gün evde hiç verimli geçmiyor ben de ilgilenemiyorum haliyle vicdan azabı çekiyorum.İyi ki işini hakkıyla yapan öğretmenlerimiz var.Allah razı olsun onlardan içim rahat edecek okula başlayınca.Öğretmenimizden de çok memnunum.☺Okulda bırakamam canım yok güvenli değil. Eşim getiriyor götürüyor. Ben sadece çıkışta alıyorum. Servise de virüsten dolayı vermedik.
Bende her türlü kahve var bir sürü ,içtiğim granül sadece günde bir seferOyy gubban olurum dolabı dökünce kavanozun dibisinde filtre kahve buldum ya 2 sefer demlerim bu zamanda çok iyi ha
Allah ferahlık versin sıkıntını gidersinBugün biraz rahatsızım kendimi hiç iyi hissetmiyorum nego.
Hayırlısı olsun canım. Bende gittim aldım geldim daha da halim kalmadı. Bu kadar koşturmaya kilo versem bariBebeli okula gitti geldi ücretsiz izin dilekçemi verdim
Amin canım sağol. Hayırlı olsun sizinkideÇok uğraşıyormuşsun canım Allah güç kuvvet versin sana.Bizim oğlanda yarın anasınıfina başlayacak bakalım inş.yapabiliriz hastalık falan olmaz.Tüm gün evde hiç verimli geçmiyor ben de ilgilenemiyorum haliyle vicdan azabı çekiyorum.İyi ki işini hakkıyla yapan öğretmenlerimiz var.Allah razı olsun onlardan içim rahat edecek okula başlayınca.Öğretmenimizden de çok memnunum.☺
Allah ferahlık versinSelam kızlar, biraz canım sıkkın sessizleşebilirim.
Kendinize iyi bakın, işleriniz kolay gelsin:)
Allah yardımcın olsunBenimki büyük
Beni de şu sıra etmeye başladı. Suyla karıştırdım yşne aynı. Sigaradan sanırım.Ben korona olduktan sonra çamaşır suyu beni çok rahatsız etmeye başladı
Ya kardan sonra yagmur yagdı yaKardan sonra silememiştim yok böyle bi çamur
Eğer yapabilirseniz yatarak emzirebilirsiniz. İlk zamanlar hep oturarak emziriyordum. Kızım 3-4 saat aralıksız memede kalırdı. Her yerim ağrırdı. Oturarak uyumayı öğrenmiştim. :)) Dışarıda olduğum durumlar hariç evdeyken hep yatarak emziriyorum. Acayip dinlendiriyor insanı. Kızım emerken uyursa da yatakta bırakıp çıkıveriyorum.Hafif uzanarak oku canım.Allah şifa versin benim de boynum ağrıyor emzirmekten dolayı.
Allah yardımcın olsun
Beni de şu sıra etmeye başladı. Suyla karıştırdım yşne aynı. Sigaradan sanırım.
Amin negom teşekkür ederim.Allah ferahlık versin
Amin negom teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?