Düzenli Evimiz & Hayatımız

Okulda bırakamam canım yok güvenli değil. Eşim getiriyor götürüyor. Ben sadece çıkışta alıyorum. Servise de virüsten dolayı vermedik.
Çok uğraşıyormuşsun canım Allah güç kuvvet versin sana.Bizim oğlanda yarın anasınıfina başlayacak bakalım inş.yapabiliriz hastalık falan olmaz.Tüm gün evde hiç verimli geçmiyor ben de ilgilenemiyorum haliyle vicdan azabı çekiyorum.İyi ki işini hakkıyla yapan öğretmenlerimiz var.Allah razı olsun onlardan içim rahat edecek okula başlayınca.Öğretmenimizden de çok memnunum.☺

Amin canım sağol. Hayırlı olsun sizinkide

Yaptıklarım
Yatakları topladım
Evş topladım
Kahvaltı ettik
Kahvaltıyı topladıktan sonra giriştim mutfaga
Dolapların her yanı içi dışı altı safı solu üstü silindi.
Kullanöadıklarkmı attım bu sefer az çıktı
Fırın buzdolabı içi silindi
Mutfak masası sandalye detaylı silindi
Bulaşık makinesinin ön yüzü silindi
Yıkananlar yerleştirildi
Petek silindi
Balkonu yıkandı
Çöpler atıldı

Yarın Yapacaklarım
Buzdolabı fırın bulaşık makinesinin altını silmek
Camları silmek
Yerlerini silmek

Akşama da yemek yok markete gittim geldşm dinleneyim yaparım inşallah.

Hafif uzanarak oku canım.Allah şifa versin benim de boynum ağrıyor emzirmekten dolayı.
Eğer yapabilirseniz yatarak emzirebilirsiniz. İlk zamanlar hep oturarak emziriyordum. Kızım 3-4 saat aralıksız memede kalırdı. Her yerim ağrırdı. Oturarak uyumayı öğrenmiştim. :)) Dışarıda olduğum durumlar hariç evdeyken hep yatarak emziriyorum. Acayip dinlendiriyor insanı. Kızım emerken uyursa da yatakta bırakıp çıkıveriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…