golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Ben de çakıl buldumOyy gubban olurum dolabı dökünce kavanozun dibisinde filtre kahve buldum ya 2 sefer demlerim bu zamanda çok iyi ha
Maşallah maşallahYaptıklarım
Yatakları topladım
Evş topladım
Kahvaltı ettik
Kahvaltıyı topladıktan sonra giriştim mutfaga
Dolapların her yanı içi dışı altı safı solu üstü silindi.
Kullanöadıklarkmı attım bu sefer az çıktı
Fırın buzdolabı içi silindi
Mutfak masası sandalye detaylı silindi
Bulaşık makinesinin ön yüzü silindi
Yıkananlar yerleştirildi
Petek silindi
Balkonu yıkandı
Çöpler atıldı
Yarın Yapacaklarım
Buzdolabı fırın bulaşık makinesinin altını silmek
Camları silmek
Yerlerini silmek
Akşama da yemek yok markete gittim geldşm dinleneyim yaparım inşallah.
Yatarak emzirmek riskli ama orta kulak iltihabı yapabiliyorEğer yapabilirseniz yatarak emzirebilirsiniz. İlk zamanlar hep oturarak emziriyordum. Kızım 3-4 saat aralıksız memede kalırdı. Her yerim ağrırdı. Oturarak uyumayı öğrenmiştim. :)) Dışarıda olduğum durumlar hariç evdeyken hep yatarak emziriyorum. Acayip dinlendiriyor insanı. Kızım emerken uyursa da yatakta bırakıp çıkıveriyorum.
Yatınca sütüm gelmezdi benim ablamlar uzaylı muamelesi yapardı banaYatarak emzirmek riskli ama orta kulak iltihabı yapabiliyor
Geçen havuclı kek yaptım içi pişmedi et gibi oldu yaaKahvemi bitirim devam edicem.
Kahvenin yanında son keki yemişim gördün mü beyime kalmamış ayy tüh yaa
Geçen havuclı kek yaptım içi pişmedi et gibi oldu yaa
Kek nasıl et gibi oluyor yavGeçen havuclı kek yaptım içi pişmedi et gibi oldu yaa
RengindenKek nasıl et gibi oluyor yav
Eşimin işleri sebebiyle biraz canım sıkkın bonusumLevaizim noldu sana
Bunu ben de duymuştum, doktora da sormuştum ama bizim doktorumuz bunun doğru olmadığını söylemişti nego. Pratikte bütün emzirme pozisyonları yatarak emzirmeye çıkıyor demişti. Çocuk ayağa kalkıp emmediği sürece tüm pozisyonlar yatarak emzirme ile aynı deyince uzanarak emzirdim hep. Yaklaşık beş aydır böyle emziriyorum.Yatarak emzirmek riskli ama orta kulak iltihabı yapabiliyor
Sağol canımAmin canım sağol. Hayırlı olsun sizinkide
Bende uzanarak emziriyordum kızımın reflüsü var sanki öyle daha çok kusuyor gibiydi.Bıraktım bi ara ama biraz büyüyünce tekrar deneriz.☺Eğer yapabilirseniz yatarak emzirebilirsiniz. İlk zamanlar hep oturarak emziriyordum. Kızım 3-4 saat aralıksız memede kalırdı. Her yerim ağrırdı. Oturarak uyumayı öğrenmiştim. :)) Dışarıda olduğum durumlar hariç evdeyken hep yatarak emziriyorum. Acayip dinlendiriyor insanı. Kızım emerken uyursa da yatakta bırakıp çıkıveriyorum.
Valla istemiyorum gülmek engel olamıyorum ya
Kek nasıl et gibi oluyor yav
Ya neden gülüyorsunuz arkadaşlar içi et gibiydi işte pişmediRenginden
Sağlıcakla verirsin inşallah canımHayırlısı olsun canım. Bende gittim aldım geldim daha da halim kalmadı. Bu kadar koşturmaya kilo versem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?