Düzenli Evimiz & Hayatımız

Fazla dolabım olmamasına rağmen onu bile bitiremedim. Oğlan dolap düzeltirken kek kalıbını gördü kek istedi onu yaptık. Bi ara çamaşır katlandım. Diğer tarafları süpürdüm. Bugünlük yetsin.

Maşallah maşallah

Yatarak emzirmek riskli ama orta kulak iltihabı yapabiliyor

Yatarak emzirmek riskli ama orta kulak iltihabı yapabiliyor
Bunu ben de duymuştum, doktora da sormuştum ama bizim doktorumuz bunun doğru olmadığını söylemişti nego. Pratikte bütün emzirme pozisyonları yatarak emzirmeye çıkıyor demişti. Çocuk ayağa kalkıp emmediği sürece tüm pozisyonlar yatarak emzirme ile aynı deyince uzanarak emzirdim hep. Yaklaşık beş aydır böyle emziriyorum.

Bende uzanarak emziriyordum kızımın reflüsü var sanki öyle daha çok kusuyor gibiydi.Bıraktım bi ara ama biraz büyüyünce tekrar deneriz.☺

Bugün yaptıklarım; Evi süpürdüm.Yerleri sildim. Kızımı yıkadım Kızın kıyafetleri makineye attım yıkanıyor. Yapamadıklarim Toz alamadım,yemek yapamadım,balkon yıkayacaktı yapamadım yarına bıraktım inş.yapacağım. Ablam dayımlardaydı beni de çağırdı bebişi yıkamıştım çıkmayacaktım ısrar ettiler ama havada mis gibiydi mesafede 50 metre ancak var zaten Oturduk sağolsun benim durumumu bildikleri için çiğ köfte almışlar yengem kısır da yapmıştı tatlı börek mantı falanda vardı tabi ben yiyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…