Ne bilim sanki bir şey yemek istiyormuşsun da yiyemiyormuşsun gibi geldi muhabbetten, ağzına bir şey mi oldu acaba dedimNe gibi
Bir çocuk anne abur ver dermiş, annesi yok deyince o zaman cubur ver dermişAburu bile yok gördüm
Evde yok olsa affetmemNe bilim sanki bir şey yemek istiyormuşsun da yiyemiyormuşsun gibi geldi muhabbetten, ağzına bir şey mi oldu acaba dedim
Abur nerdeEvde cubur yok zalımlar
MıyamammmmmmEvde yok olsa affetmem
Tövbeler olsunNe bilim sanki bir şey yemek istiyormuşsun da yiyemiyormuşsun gibi geldi muhabbetten, ağzına bir şey mi oldu acaba dedim
Senin benim de sevmediğimiz şey yok domdomUlan onu çok severim
Taştan yımışak her şey yenilebilirSenin benim de sevmediğimiz şey yok domdom
Bir çocuk anne abur ver dermiş, annesi yok deyince o zaman cubur ver dermiş
Abur nerde
Emin misinTaştan yımışak her şey yenilebilir
Emin misin
HepsiAbur cubur favorileriniz ne? Asla affetmem dediğiniz. Benim vişneli Browni, zaman mekan fark etmez
İskender Pala tartışılmaz benim için tabii ki. İkincisini yazacakmış gibi bir his bıraktı bende.Kurcalama yaşeyi sorucaktım ben sana akşam yıldızını beğendin mi?
Bu ara normalden fazla tükettiğin bir şey var mıBu ara acayip kaşınıyorum bir şey dokunuyor ama ne.
2 sini ve efsaneyi merak ediyorum indirim var bkm deİskender Pala tartışılmaz benim için tabii ki. İkincisini yazacakmış gibi bir his bıraktı bende.
Göbeklitepeyi anlatıyor.
Abumrabumu istiyorum şimdi.
Abur cubur favorileriniz ne? Asla affetmem dediğiniz. Benim vişneli Browni, zaman mekan fark etmez
Hiç dikkat etmiyorum desem günü nasıl bitiriyorum anlamıyorum bileBu ara normalden fazla tükettiğin bir şey var mı
Bu ara almam kitap, listem varsa sonra alıcam.2 sini ve efsaneyi merak ediyorum indirim var bkm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?