Düzenli Evimiz & Hayatımız

Zor ya anlayışsız komşu ne desem ki benmde üstümde çocuk biri 8 biri ,2/3 yaşında ama kadın pür dikkaf valla bazn ses oldumu özelden yazar kusura bakma dıue çocuk sonuçta ne kadar dinlerki
Seninki başka bı durum ama

Ben de komşumdam çok çok çok çekiyorum o kadar önemliymiş ki meğerse. İki taraf da ev sahibi, bu ekonomi şartlarında taşınamıyoruz da. Hem gece gündüz aşırı gürültülüler hem çok saygısızlar ve kendilerini beğenmişler. Apartmanın yarısı ile küsler, biz de selamı sabahı kestik ama tabi ki hep onlar haklılar. Halbuki küsmedigi kişiler bile onlardan nefret ediyor. Daha belirli sebepler yazasım var da ifşa olurum diye yazamıyorum

Merak ettim kız yazsana

Aslında uzun uzun yazdım ama çekindim sildim hepsini. Okuyan oldu mu bilmiyorum. Çok çektim yıllardır hala çekiyorum belki okur veya ileten biri olur. Üstüme sıçratmak istemiyorum çirkef ötesi insanlar
Tamam canım ifşalık insanlar demek ki. Ben o kadar tuhaf olduklarını tahmin edemedim.

Üstteki alttakine yazdığını da ilk defa duyuyorum. Yaw bebek olmasa isterse duvarı delsinler ama olmuyor böyle. Bizim de altımızda insanlar var. Hwr Allah’ın gümü bir ihtiyaç var mı diye soruyorlar. Demek ki midesini bulandırmadık insanların. Yazık yavrum uyutuyorum sıçrıyor birden. Artık takip ediyorum sesleri nerde at koşturmuyorlarsa o odaya geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…