- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
İçildi tabi masumlar apartmanı eşliğinde sonrada makineyi çalıştırdımTık tık tık yorgunluk çayı içeeeenEki Görüntüle 3003220
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Zor yaBEN içerim valla Totom yamuldu
Ya kızlar varya allah komşunun da hayırlısını versin. Ben komşuluk hakkına öyle önem gösteriyorum ki maaalesef menfaatçi dedikoducu mahalle teyzelerinin arasına düştüm. Samimiymiş gözüküp aslında iyi niyet süistimali yapma derdinde herkes.
Üst kat komşum allah biliyor ya başta iyi insan sandım ilk tanıştı filan. Sonra sen bana gel ben sana toplar çocuklarımı gelirim modunda dedikoducu bir kadın çok belli. Bende hem bebeğim küçük hemde virüs var diye çağırdı gitmedim. İyi ki de gitmedim
Kadın samimiyet yokken tepeme sıçıyor çocukları ile birde samimiyet kursam tavanı çökertip her pisliğini atacak aşağı yukardan.
Gerçekten kaç saat kolum koptu çocuğu tam uyutuyorum pat küt güm tekrar uyanıyor çocuk 12 olunca uykuya geçiyor onların keyfine göre.
Gerçekten kimseye hak koymadım bu yaşıma kadar ama eğer iğne ucu kadar bile varsa komşuluk hakkımı helal etmiyorum. Ben gece bebeğim susmayınca komşular uyanmasın diye yatak odasından salona koşarak geliyorum.
10 yaşlarda kız çocukları var duvar tekmeliyor yerleri yumrukluyor koltuklardan atlayıp parkeleri kazıyorlar, benim önceki komşumun deli bir oğlu vardı yemin ederim bunlardan bin kat iyiydi.
Gerçekten bilmiyorum ne yapayım akşam 10 11 hala güm güm sesler geliyor
Neden komşu degiliz nedennnn. Balkondan elma kurabiyesi atardık birbirimizeTaştan yımışak her şey yenilebilir
Neden komşu degiliz nedennnn. Balkondan elma kurabiyesi atardık birbirimize
Ben de komşumdam çok çok çok çekiyorumBEN içerim valla Totom yamuldu
Ya kızlar varya allah komşunun da hayırlısını versin. Ben komşuluk hakkına öyle önem gösteriyorum ki maaalesef menfaatçi dedikoducu mahalle teyzelerinin arasına düştüm. Samimiymiş gözüküp aslında iyi niyet süistimali yapma derdinde herkes.
Üst kat komşum allah biliyor ya başta iyi insan sandım ilk tanıştı filan. Sonra sen bana gel ben sana toplar çocuklarımı gelirim modunda dedikoducu bir kadın çok belli. Bende hem bebeğim küçük hemde virüs var diye çağırdı gitmedim. İyi ki de gitmedim
Kadın samimiyet yokken tepeme sıçıyor çocukları ile birde samimiyet kursam tavanı çökertip her pisliğini atacak aşağı yukardan.
Gerçekten kaç saat kolum koptu çocuğu tam uyutuyorum pat küt güm tekrar uyanıyor çocuk 12 olunca uykuya geçiyor onların keyfine göre.
Gerçekten kimseye hak koymadım bu yaşıma kadar ama eğer iğne ucu kadar bile varsa komşuluk hakkımı helal etmiyorum. Ben gece bebeğim susmayınca komşular uyanmasın diye yatak odasından salona koşarak geliyorum.
10 yaşlarda kız çocukları var duvar tekmeliyor yerleri yumrukluyor koltuklardan atlayıp parkeleri kazıyorlar, benim önceki komşumun deli bir oğlu vardı yemin ederim bunlardan bin kat iyiydi.
Gerçekten bilmiyorum ne yapayım akşam 10 11 hala güm güm sesler geliyor
Gene ben İstanbul içinden daha yakınımBirinizde yakın değilsiniz hele biriniz teeiiyy başka ülke
Merak ettim kız yazsanaBen de komşumdam çok çok çok çekiyorumo kadar önemliymiş ki meğerse. İki taraf da ev sahibi, bu ekonomi şartlarında taşınamıyoruz da. Hem gece gündüz aşırı gürültülüler hem çok saygısızlar ve kendilerini beğenmişler. Apartmanın yarısı ile küsler, biz de selamı sabahı kestik ama tabi ki hep onlar haklılar. Halbuki küsmedigi kişiler bile onlardan nefret ediyor. Daha belirli sebepler yazasım var da ifşa olurum diye yazamıyorum
.Merak ettim kız yazsana
Aslında uzun uzun yazdım ama çekindim sildim hepsini. Okuyan oldu mu bilmiyorum. Çok çektim yıllardır hala çekiyorum belki okur veya ileten biri olur. Üstüme sıçratmak istemiyorum çirkef ötesi insanlar
Tamam canım ifşalık insanlar demek ki. Ben o kadar tuhaf olduklarını tahmin edemedim.Aslında uzun uzun yazdım ama çekindim sildim hepsini. Okuyan oldu mu bilmiyorum. Çok çektim yıllardır hala çekiyorum belki okur veya ileten biri olur. Üstüme sıçratmak istemiyorum çirkef ötesi insanlar
Çok fenalar rabbim bir an önce kurtarsın bizi. Bunu okuyan olursa amin diyebilir miTamam canım ifşalık insanlar demek ki. Ben o kadar tuhaf olduklarını tahmin edemedim.
Amin canımÇok fenalar rabbim bir an önce kurtarsın bizi. Bunu okuyan olursa amin diyebilir mi
Amin diyorum canım, inşallah tez zamanda kurtulursun, kalbinden geçeni kolaylaştırsın AllahımÇok fenalar rabbim bir an önce kurtarsın bizi. Bunu okuyan olursa amin diyebilir mi
Amin canım
Teşekkür ederim kızlarAmin diyorum canım, inşallah tez zamanda kurtulursun, kalbinden geçeni kolaylaştırsın Allahım
Amin canimÇok fenalar rabbim bir an önce kurtarsın bizi. Bunu okuyan olursa amin diyebilir mi
Aminn hepimizi inşallahAmin canim
Rabbım kötü insanlardan muhafaza etsin
Eti pufAbur cubur favorileriniz ne? Asla affetmem dediğiniz. Benim vişneli Browni, zaman mekan fark etmez
Amin canımÇok fenalar rabbim bir an önce kurtarsın bizi. Bunu okuyan olursa amin diyebilir mi
Sağolasın TeyocumAmin canım
Üstteki alttakine yazdığını da ilk defa duyuyorum. Yaw bebek olmasa isterse duvarı delsinler ama olmuyor böyle. Bizim de altımızda insanlar var. Hwr Allah’ın gümü bir ihtiyaç var mı diye soruyorlar. Demek ki midesini bulandırmadık insanların. Yazık yavrum uyutuyorum sıçrıyor birden. Artık takip ediyorum sesleri nerde at koşturmuyorlarsa o odaya geçiyorum.Zor yaanlayışsız komşu ne desem ki benmde üstümde çocuk biri 8 biri ,2/3 yaşında ama kadın pür dikkaf valla bazn ses oldumu özelden yazar kusura bakma dıue çocuk sonuçta ne kadar dinlerki
Seninki başka bı durum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?