Valla yaptım iş de yaptım. Bak uyumadım kocam gidinceİş yapalım desem oralı değilsin, yapmayalım deyince hemen destek
Yanık çok severim benTostumu yaktım. Güne puanım 1
Eki Görüntüle 3003564
Tamam tamam gördüm eline sağlıkValla yaptım iş de yaptım. Bak uyumadım kocam gidinceben sizi düşündüm, emeklerinizi.......
Şimdi kapı da sileyim oluy mu ablam kızma
Alttaki daha güzelEki Görüntüle 3003563
Ben de yaptım. Youtuberlarin kahve sunumlari cok guzel oluyor dürüstlüğü sevmesem benim derim de
Benim kahvem pencere kenarında oh daha güzel süs pus sadece fotoğrafta güzel duruyor gercekte sadelikten yanayım .
Evet gercek fotoğraf altta kiEki Görüntüle 3003565
Hafif yanık ben de severim ama linyit kömürü oldu bu, görünmeyen kısmı daha fenaYanık çok severim ben
Yok baya yanık severim ama çok zararlıymış o yüzden frenliyorum kendimiHafif yanık ben de severim ama linyit kömürü oldu bu, görünmeyen kısmı daha fena
Yemeee kız tabi,Yok baya yanık severim ama çok zararlıymış o yüzden frenliyorum kendimi
Kahve yap bonusKahve yap desenize olum yaptıktan sonra şekil şükül ediyonuz
Hele havaya 1500Mutfağın detaylı temizliğini geçen gün banlandığımda yaptığım için yapmıyom
Sen kalk önce evi topla benim toplu da yaptımKahve yap desenize olum yaptıktan sonra şekil şükül ediyonuz
Bozmaz o benden daha takıntılı temizlik konusundaHele havaya 1500
Ya kocan bozarsa temizsin diye
Öf bozarsa değil o boşarsa olacakBozmaz o benden daha takıntılı temizlik konusundabozulan yerleri kendi temizler. Hatta bazen bana sinir olur.yav sen ne rahatsın ne pissin. Senin yerine ben kadın olacaktım
Kahve yap bonus
Anaaa ne iyi koca piiiiiBozmaz o benden daha takıntılı temizlik konusundabozulan yerleri kendi temizler. Hatta bazen bana sinir olur.yav sen ne rahatsın ne pissin. Senin yerine ben kadın olacaktım
PuhhhKahve yap bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?