Verdim kuzum kızı da okula yollamadım tedbir amaçlı test sonucumuz çıksın bakarızBenimde aklımdaydın kuzum bununla geçmiş olsun böyle inş sen test vermedn dimi
EvetAnaa buz çiçeğimi bu
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Allah im gönlüne göre versin hemde ikişer surprizlisinden çok amin amin amin.Günaydın canlar yarın doktor kontrolüm var dua edin ne olur yumurta gelişmiş olsun ...
2 doza başlamıştım
Bugün de yaptım son 2 doz kaldı bakalm
Rutin işleri yaptım akşam üstü dün yapmadığım fırında karışık kızartma yapicam
Birz örgü orucem şimdi
İkinizinki de
Kiskanilasi güzeller ama ben kıskanç hiç değilim maşallah der geçerim
Geçmiş oldun canımVerdim kuzum kızı da okula yollamadım tedbir amaçlı test sonucumuz çıksın bakarız
Çok sağolun düşünmeniz yeter
CanımmmHadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Allah im gönlüne göre versin hemde ikişer surprizlisinden çok amin amin amin.
Kiskanilasi güzeller ama ben kıskanç hiç değilim maşallah der geçerim
Bonus bunun bu yaprakları neden böyle olur çok su vermiyorum ama 3 4 günde bir 1yemek kaşığı veriyom. Direk güneş alan yerdeydi ondan mı acaba
Bi kaç yaprağın ucu buşalmış gibiEki Görüntüle 3003578
Sağol canımGeçmiş oldun canım
Ayy sukulentler muhteşem gözüküyor.
Eşim almış evet kökleri de sarı gibiAy bende aldım bundan bimden mi aldın?
Nesi var yavrunun? Yaprak kökleri sararıyo gibi mi?
Üzüldüm böyle görünceAy bende aldım bundan bimden mi aldın?
Nesi var yavrunun? Yaprak kökleri sararıyo gibi mi?
Eşim almış evet kökleri de sarı gibi
Üzülme canım sağlıklı bence kökler sarı olucak zaten kaktüs gibi kök çürürse siyahlanıyor senin için rahat etsin bunun köküne bakimÜzüldüm böyle görünce
Yaprakları sert evet. Normali yumuşak mı olması lazım. Seninki daha canlı duruyo maşallahYaprakları sağlıklı görünüyo ama suyu çekilmiş yumuşak değil dimi
Benimkide böyle
Sert olacak semsert yumuşak olursa sorunYaprakları sert evet. Normali yumuşak mı olması lazım. Seninki daha canlı duruyo maşallah
Bonuscum yılan kaktüsü var bakımı nasıl yazar mısın? Bi de gördüğüm kadarıyla tespih çiçeği de varmış bizimkiler aldı ama öldü tutmuyo sen nasıl bakıyorsun? Çarşıya gittik kızlarla vardı çiçekçide alsam mı dedim ama cesaret edemedim.☺
Baktım şimdi hafif yumuşak semsert değil.Sert olacak semsert yumuşak olursa sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?