golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
İflah olmaz bir serserisinGünaydınlarduydum ki.kv akşam çaya gelecekmiş. Bende aradım yemeeee çığırdım allah beni kahretmesin .
Bugün işim çok
Çağırmadan da gelecektiİflah olmaz bir serserisin
Arkadaşlar merhaba
Sizlere bir sorum olacak evlerinizde sürekli bir toz hali oluyor mu? Buna bir çözüm yada daha aza inderme çözümü bulan var mı aranızda?
Bknz öğrenilmiş çaresizlikOnu bulan olmadı henüz :) iyi bi süpürgeyle her gün süpürülünce en aza iniyor.
Evin içinde çamaşır asmak katlamak silkelemek
Koşturan çoluk çocuk
Açık olan cam kapı
Kıyafet değiştirmek en çok toz yapan şeyler onlarsızda olmayacağına göre
Vicdanlı gelin seniGünaydınlarduydum ki.kv akşam çaya gelecekmiş. Bende aradım yemeeee çığırdım allah beni kahretmesin .
Bugün işim çok
Bu Ne cesaret yiğidimGünaydınlarduydum ki.kv akşam çaya gelecekmiş. Bende aradım yemeeee çığırdım allah beni kahretmesin .
Bugün işim çok
Çok haklısın canım benimOnu bulan olmadı henüz :) iyi bi süpürgeyle her gün süpürülünce en aza iniyor.
Evin içinde çamaşır asmak katlamak silkelemek
Koşturan çoluk çocuk
Açık olan cam kapı
Kıyafet değiştirmek en çok toz yapan şeyler onlarsızda olmayacağına göre
Hoşbuldum canım baktım ki başlık bana göre hemen yazıyım dedim içindekilerin siz olduğunu görünce de memnun oldum direk konuya girdim
yimekte ne varGünaydınlarduydum ki.kv akşam çaya gelecekmiş. Bende aradım yemeeee çığırdım allah beni kahretmesin .
Bugün işim çok
Ne güzel seni görmek hoşgeldinHoşbuldum canım baktım ki başlık bana göre hemen yazıyım dedim içindekilerin siz olduğunu görünce de memnun oldum direk konuya girdim
Yav yok ne vicdanı brn çağırmasam da çaya geleceklerdi zatenVicdanlı gelin seniAynı ben
Kocamın gözünde iyi gelen rolü için bari ben çağırayım da yemeğe gelsinler dedimBu Ne cesaret yiğidim
yimekte ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?