Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam canlar güzel haberlerle geldim hiç okumadan direk yaziyorum
15inde ilk aşılama olcak inşallah yarın
son fostimon ignemi oluyorum

15inde sabah 8 buçukta hastanede olucam
Meryem suresi topliyoruz ailemle
Bakalm umut girdi içime hastane kalabk değildi direk girdik çıktık çok sukur sizlerde çok sağolun dualarda benleydinix bende bı kaç dua bulfim burda da İbrahim a.s min duasını da yapcam inşallah. Bu gece gusül Alicam ve baslicam insallalh
Yine dualariniza talibim hayırlısını versin rabbim inşallah

ben çağırmadan gelemezsiniz demek için. Zaten biz çaya gelecektik dedi. Aman olur mu yemeğe gelin dedim.
Kolay gelsin dutlumbende geçen hafta öyle çağırdım çaya gelecekken yemeğe çevirdim yordu ama bı daha kim bilir nezaman

Ne güzel seni görmek hoşgeldin
Canım benim
Daha önceden bilseydim koşarak gelirdim tam benlik konular
Ama çalıştığım için genel temizlik ancak haftasonu oluyor diğer günler eve git yemek yap ye topla çocukların dersi namaz Kuran'ı Kerim oku derken yatakta buluyorum kendimi ama tabi ki yinede haftaiçi çamaşır yıkama makina tutma (çoğunlukla eşime yaptırırım ) gibi ufak dokunuşlarım da oluyor

Pis bir öksürük başladı birde göğsüm ve sırtım fena.onun haricinde ben iyiyim cocuklarda ilac verince ates dusuyor etkisi gidince tekrar cikiyor. Böyle gecicek biticek insallah❤
Geçmiş olsun.
Bu hastalık ne gıcık bir şey. Kendimi bugün iyi hissettim biraz iş yaptım kalça kemiğim sızlıyor şimdi. Oturdum kaldim

Pis bir öksürük başladı birde göğsüm ve sırtım fena.onun haricinde ben iyiyim cocuklarda ilac verince ates dusuyor etkisi gidince tekrar cikiyor. Böyle gecicek biticek insallah❤
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte iyileşirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…