- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
D u t bebişim neden böyle bir şey yaptın anlatsana hayır yani yemek ekstra çaba ve ekstra bulaşık demek
Umarım daha da iyi olursunuz canımÇocuklar orta dereceli atesleniyorlar gece olunca onları saymazsak iyiyiz bonusum
Çabucak iyilesirsiniz hepiniz inşallahBugün benim öksürük başladı
Oğlum eşim iyiler
Kolay gelsin dutlumben çağırmadan gelemezsiniz demek için. Zaten biz çaya gelecektik dedi. Aman olur mu yemeğe gelin dedim.
Aman yani zaten küslerKolay gelsin dutlumbende geçen hafta öyle çağırdım çaya gelecekken yemeğe çevirdim yordu ama bı daha kim bilir nezaman
Canım benimNe güzel seni görmek hoşgeldin
Pis bir öksürük başladı birde göğsüm ve sırtım fena.onun haricinde ben iyiyim cocuklarda ilac verince ates dusuyor etkisi gidince tekrar cikiyor. Böyle gecicek biticek insallah❤
Sağol canimUmarım daha da iyi olursunuz canım
Geçmiş olsun.Pis bir öksürük başladı birde göğsüm ve sırtım fena.onun haricinde ben iyiyim cocuklarda ilac verince ates dusuyor etkisi gidince tekrar cikiyor. Böyle gecicek biticek insallah❤
Gercekten öyle. Başa sarıyor gibi hergün. Rabbim beterinden korusunGeçmiş olsun.
Bu hastalık ne gıcık bir şey. Kendimi bugün iyi hissettim biraz iş yaptım kalça kemiğim sızlıyor şimdi. Oturdum kaldim
Kuzum size ne olduPis bir öksürük başladı birde göğsüm ve sırtım fena.onun haricinde ben iyiyim cocuklarda ilac verince ates dusuyor etkisi gidince tekrar cikiyor. Böyle gecicek biticek insallah❤
Yazmamış mıyım canım onu da çekiyorum:)Levaiz Esmalar çekiyorsun ya canım ordan aklıma geldi 489 Ya Fettah çekiliyor en çok iş için
Covit canimKuzum size ne oldu
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte iyileşirsinizPis bir öksürük başladı birde göğsüm ve sırtım fena.onun haricinde ben iyiyim cocuklarda ilac verince ates dusuyor etkisi gidince tekrar cikiyor. Böyle gecicek biticek insallah❤
Allah razi olsun canim benimÇok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte iyileşirsiniz
Size de geçmiş olsun lora sizden haberim yoktuCovit canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?