Çok geçmiş olsun efserim inşallah hafif atlatırsınız
Beni biliyorsun akşamları 9 10dan sonra akıyorum gel sen de
Çok geçmiş olsun canım, hafif atlatırsın inşallahPozitifim kızlar
Merhaba, beylikdüzünden ev aldiniz mı?Kızlarrrr:)
Beylikdüzü tarafında oturan,tanıdığı olan, fikri olan var mı:) ?
Nereleri güzel, yaşanabilir, insan profili iyidir?
Hayır bi süre askıya aldık durumu. Siz de mi bakıyorsunuz?Merhaba, beylikdüzünden ev aldiniz mı?
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım, hafif atlatırsın inşallah
Evet ev almayı düşünüyoruz. Oturduğumuz semtte çok pahalı, Beylikdüzü taraflarına da bakalım diyoruz.Hayır bi süre askıya aldık durumu. Siz de mi bakıyorsunuz?
Geçmiş olsun inşallah kolay atlatırsınPozitifim kızlar
Ben de yine bir iç geçme vakası yaşadım kalkıp 1saat baksam mı acep yoksa uyumaya devam mıHayırlı bir iş yapscaksam yuhum gelir. Ne zaman şer bir işim olsa ayaktayım
Bi kötü oldum yattım biraz mutfağım duruyodu kalktım onu toparlıycamBen de yine bir iç geçme vakası yaşadım kalkıp 1saat baksam mı acep yoksa uyumaya devam mı
Ben de uyumaya devam ettimBi kötü oldum yattım biraz mutfağım duruyodu kalktım onu toparlıycam
Efser çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin
Sağolun canlarGeçmiş olsun inşallah kolay atlatırsın
Yapılırda az daha bekle istersen bahar kapıda baharda yapılan her şey daha güzel sonuç veriyorGünaydın kızlar
Bonus sabah sabah aklıma ne geldi benim o çiçeğe çelik alma yapsam o gövdeden açan yere dokunmadan olur mu? Orası aynı saksıda kalır büyür diğer aldığım kısmı başka saksıya dikerim diye düşündüm. Yapılır mı ne diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?