- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Aynen bende öyle bakıyorumProfil resmin gibi bakıyorum makarna yemeyen kocana
Boğazıma oturan öküz kalkarsa daha iyi olacağımSen nasıl oldun kuzum
Yemedi tabi,sade yapmakCezvede yaptım hem de bakır ama sütlü
Yok canım 15 güne yeniden olur mu geç.aktifleşmiş seninki belli zaten sen belirti gösterip test yaptırmadın ki uçuş için yaptırdın belki o olmasa geç yaptırcaktın testiValla inşallah değildir
Dikkat et bana greyfurt iyi geliyor dene istersen aç karnına yiyebiliyorsa ye yiyemiyorsan suyunu sık iç istersenBen öğlen çok fena oldum başımdan tansiyonumu ölçtüm normal ama duramıyorum ağrıdan şekerimi ölçim dedim yüksek çıktı artık ondan mı başka şeyden mi bilmiyorum
Boğazıma oturan öküz kalkarsa daha iyi olacağım
O yüzden kesik kesik öksürüyorumbol bol terliyorum herseferinde bu sefer tamam atım diyorum ama yok bu melet anlamıyor terden merden
Terden ateşim var mı yok mu onuda anlamıyorum
Böyle yaman çelişkiler işte
İlaca başlıycam efser anlatılcak gibi değil çok fena oldum bugün acıkınca döktüğüm teri ben demim sen anlaDikkat et bana greyfurt iyi geliyor dene istersen aç karnına yiyebiliyorsa ye yiyemiyorsan suyunu sık iç istersen
Ateş mi ter mi çözemedimEşimin hem ateş hem ter oluyodu
Oructa tutun oda dengeni bozdumu acabaİlaca başlıycam efser anlatılcak gibi değil çok fena oldum bugün acıkınca döktüğüm teri ben demim sen anla
Geçmiş olsun canım benimİlaca başlıycam efser anlatılcak gibi değil çok fena oldum bugün acıkınca döktüğüm teri ben demim sen anla
Hamilelikte sütlüye sardım öyle devam ediyorYemedi tabi,sade yapmak
Ben sütlü daha çok seviyorumHamilelikte sütlüye sardım öyle devam ediyoryarın sana söz cezvede sade yapacağım
Ben de böyle içiyorum bir yıldır alışkanlık olduBen sütlü daha çok seviyorum
YapamadıkHamilelikte sütlüye sardım öyle devam ediyoryarın sana söz cezvede sade yapacağım
Soğuk su , kısık ateş , karıştırmamakYapamadıkutandır bizi
yaptı yaptık olmadıSoğuk su , kısık ateş , karıştırmamak
Altın üç kural
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?