- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
O kadar yorma kendini canımBenimde yorgunluktan başağrısı başladı ilaç icmiyorum ne olur ne olmaz
1 dde uyucsm ancak yarında odaları yaparsam neala tüm tülleri yikicam off hastalık psikolojimi bozuyor artık Co kk gerildim yorgunluktan
Yormadan da olmuyor ki canisi aşılamadan sonra yapmicam iki hafta rutin yemek şupur işi yapcam sadeceO kadar yorma kendini canım
Gel ders çalışalım o zaman. Bugün daha anca oturuyorum 1 saat anca çalışırımÜzgün atmayın kız
Benim de sütlü kahve favorimdir.Hamilelikte sütlüye sardım öyle devam ediyoryarın sana söz cezvede sade yapacağım
Allah güç kuvvet versin sana bu kadar işe nasıl yetişiyorsun canım işin çok zor.Yormadan da olmuyor ki canisi aşılamadan sonra yapmicam iki hafta rutin yemek şupur işi yapcam sadece
Pazar günü de lahana gelcek köyden onu yapcam sar buzluğa at falan akşamında erken uyucam k.peder hasta eşim yeni iyileşti
Babane yaşlılık ağrılari bı iyi bı kötü valla psikolojim çöktü
İşleri azaltmak zorundayım malesef kendime vakit kalması için
Neyin var Bonuscum çok geçmiş olsunİyi gibi kafam sersem.
Sağol canım Allah razı olsun yetişmek zorundayım malesef bunaliyorum çoğu zaman ama sabredebildigim kadar gidicekAllah güç kuvvet versin sana bu kadar işe nasıl yetişiyorsun canım işin çok zor.
Çatlatma iğneni bu gece mi yapacaksınSağol canım Allah razı olsun yetişmek zorundayım malesef bunaliyorum çoğu zaman ama sabredebildigim kadar gidicek
Dualar beni ayakta tutan
13 unde canim gece 24 deÇatlatma iğneni bu gece mi yapacaksın
Yumurta takibi mi yapıldı canim ne tedavisi gördün13 unde canim gece 24 de
Fostimon bu sabah bitti
İlk aşılamam olcak canım yumurta geliştirildi salı günü aşılamam olcak dualarina talibimYumurta takibi mi yapıldı canim ne tedavisi gördün
Sağlıklıca tutar inşallah❤İlk aşılamam olcak canım yumurta geliştirildi salı günü aşılamam olcak dualarina talibim
Çocuğum yok hiç cnm 9 senedir evliyim ilk tedavmizSağlıklıca tutar inşallah❤
Bende yumurta takibi klomen ve çatlama ignesiyle hamile kalabiliyorum
Tedavisiz de hamile kaldım ama hep düşük oldu.
Bu yollardan geçtim kısacası.
Sanki çocuğunuz vardı diye hatırlıyorum kaç yaşında
Hayırlısı olsun ya ben var diye biliyordum kusura bakma lütfenÇocuğum yok hiç cnm 9 senedir evliyim ilk tedavmiz
İnşallah canım sorun değil ne demekHayırlısı olsun ya ben var diye biliyordum kusura bakma lütfen
Insalllah tedaviniz sonuç verir güzel haberlerini bizimlede paylaşırsın
Merhaba. Anca yazabiliyorum bugün yaptıklarımı.
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
İki makina çamaşır yıkandı,
Mutfak havlularını yıkadım,
Süs bitkilerini suladım,
Yemek yaptım,
Yemekten sonra mutfağı topladım,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim.
U UcanSupurge ütü işi yalan oldu benim. Tozunu bile alamadım.
Alıntılayamadım ama hepiniz dualarımdasınız. Buradaki sıcak, yapmacıklıktan uzak arkadaşlığı çok seviyorum. Hastalara şifa, darda olanlara kolaylıklar diliyorum.
Çok haklısınız. Hiç görmediğim, sesini bile duymadığım, kendimi yanlarında çok rahat hissettiğim bir sürü arkadaşım var.Bende öyle eski uyeligimde de çok güzel arkadasliklRim olmustu tabi şu anda da gördüğümde bı hoş oluyor içim
Şimdi burda da aynı şekilde Samim sıcak arkadasliklar dertleşme yardımlaşma duaalrda buluşma en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?