- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Sıfatığını yediğim
Barı bulaşıkları bırakaydın ya ayy benimde serce barmağıma krap girdi ağzını büze büze çooooook acıyoo diyedin ya
Neyi teftiş ediyor kiHastalık bir taraftan kv nin teftiş için telefonları bir taraftan 2 öküz oturmuş gibiyim bu sabah.
Üstüne üstlük bugün pazar 3.öküzde oturur birazdan
Kızı yemek yollamış taaa akşamın bilmem kaçında yedik mi yemedik mi diye soruyor önce eşimi arıyor ortamı koklayıp beni arıyor tatmin olmak için.Neyi teftiş ediyor ki
Kızı yemek yollamış taaa akşamın bilmem kaçında yedik mi yemedik mi diye soruyor önce eşimi arıyor ortamı koklayıp beni arıyor tatmin olmak için.
İstediği çızgarlıktıbende çok coolll takıldım biz o saattte yemek yemiştik karnımızda toktu büyük kızda akşam dolaba koymayı unutmuş malum evde sıcak köpeğe yolladım dedim (ilcedeki evdeki beslediğimiz köpek) ama cidden unutmuş nasip işte
Çok iyi niyetle yapılınca böyle oluyor sanırım
Piknik sepetini sen hazırla ben çantamı alıyorum deKv aradı bacularköye pikniğe çağırıyo iki gözümün çiçeee
2 bebeyle ben hazırlayamam zatenPiknik sepetini sen hazırla ben çantamı alıyorum de
Ağırlık yapmasa bari deseydin2 bebeyle ben hazırlayamam zaten3 limon al yeter dedi
Canım çok pis örgü çekti
Seni görmeden yapamayorKv aradı bacularköye pikniğe çağırıyo iki gözümün çiçeee
Bence aş evinin kapanacağını duymuş minik jestler yapıyorSeni görmeden yapamayor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?