- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Benim koku çok geç geldi canım. Sizin erken gelir inşallahSabah menemen yaptım la gram koku yok aklımda gör ev nasıl kokuyor habarımız yok
Way beee
Benim koku çok geç geldi canım. Sizin erken gelir inşallah
Hiç bi fikrim yok teyoBonus panik atak olmasa da anksiyete yüksek olabilir
Koku egzersizleri faydalı oluyormuş
Türk filimin sahnesi gibiPiknikte kv ile salıncakta düşünemedim onları
Bunumuza keçi boynuzumu sokacağız yada kozalakta olabilirKoku egzersizleri faydalı oluyormuş
Kekik yağı 1 damla gohla.Bunumuza keçi boynuzumu sokacağız yada kozalakta olabilir
Kv aradı bacularköye pikniğe çağırıyo iki gözümün çiçeee
Maşallah maşallah2 bebeyle ben hazırlayamam zaten3 limon al yeter dedi
Doktora görün canım. Görümcemin eşi de kovid den sonra geç toparlandı. Filmler temiz çıkıyordu, psikolojikmiş. Şimdi düzeldi.Bu göğüs ağrısı öyle yordu ki beni Allah beterinden korusun
Nereyw gideyim kiDoktora görün canım. Görümcemin eşi de kovid den sonra geç toparlandı. Filmler temiz çıkıyordu, psikolojikmiş. Şimdi düzeldi.
Köy tereyağı cidden işe yarıyor aşıdan sonra o getirdş benşm kokuyuKekik yağı 1 damla gohla.
Katkısız köy tereyağı varsa kulak çöpüyle sür içine çok faydası varmış
Doktora görün mutlaka. Hatta acile git bence.İki şeyin arasında olan bi sıkışma hissiyle acıyor duruyor tekrar oluyor
Dur bunu alayımKöy tereyağı cidden işe yarıyor aşıdan sonra o getirdş benşm kokuyuEfser bir de çinko pastil iyi geliyormuş. Hemen getiriyor diyorlar al istersen
Ya da nevresim değiştirme
Bu senin köşen sana dair bir şeyler var çünkü kulaklık kitap örgü
Gerçekten benimkinde ben var atam mı özelden
Doktora muhakkak git canım bi arkadaşıma eşi akıllı saat almıştı nabız hızından fark edebilmek içinBen dün bi sıkıntı hali yaşadım bi iki kelime aratıp baktım mı panik atak atakları çıkıyor karşıma
Allah korusun ya çok ihmal ediyorsunBu göğüs ağrısı öyle yordu ki beni Allah beterinden korusun
Ben yapamasam daO değil deNego nun odağından kopya alarak yarın oturma odası odağı başlatalım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?