Nayir nolamaz aslaaaBırakın ağız tadıyla ehtiyarliyim şurda
Hadi kalk kalk bacım bebeler büyüdü baksın başının caresine hayat yeni başlıyorBırakın ağız tadıyla ehtiyarliyim şurda
Antibiyotik de gecikme yapabiliyor canım hayırlısı Allahtan test yapsaydın keşkeGece gece aklıma takıldı kizlar
Ben şimdi bu ay doktora görünmustum antibiyotik falan vermişti. gebelikte düşünüyorum ilerki aylarda. Şimdi adetim gelmedi hala ve bu ay antibiyotik kullandım gebelikte kullanilmamaliymis yazıyo. Ya gebeysem diyorum içime dert oldu ya
İnşallah öyledir bu tedirginlikle olsun istemiyorum canim pazartesi zaten hastaneye gitcem test yaparimAntibiyotik de gecikme yapabiliyor canım hayırlısı Allahtan test yapsaydın keşke
Anladım canım hayırlısı Allahtanİnşallah öyledir bu tedirginlikle olsun istemiyorum canim pazartesi zaten hastaneye gitcem test yaparim
Aminn herseyin hayırlısıAnladım canım hayırlısı Allahtan
Bırakın ağız tadıyla ehtiyarliyim şurda
Bazı antibiyotikler yapıyor cnm bı kaç gün gecikme evet supurgenin dediği gibi ama eğer hamileysende sanmıyorum bişi olmazİnşallah öyledir bu tedirginlikle olsun istemiyorum canim pazartesi zaten hastaneye gitcem test yaparim
İnşallah canım yaBazı antibiyotikler yapıyor cnm bı kaç gün gecikme evet supurgenin dediği gibi ama eğer hamileysende sanmıyorum bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?